Mitaś 9 Posted January 26, 2024 Witaaam Zaczynamy zbieranie. Dotarła pierwsza styczniowa paczuszka Quote
Moloch 162 Posted January 26, 2024 Kewlar i Song super 30mm Space Line nie ocenie bo nie widziałem. Fajny początek roku 1 Quote
Korsarz96 17 Posted January 26, 2024 Songa miałem 4 sylwestry z rzędu 30mm na dopkach zacny wybór, robi robotę. Właśnie dzisiaj oglądałem filmy z serii space line i ta III słabiutko zaczyna ale potem ładnie się rozkręca przynajmniej na filmie, liczę na opinie po sylwku. Fajny zestawik 1 Quote
Mitaś 9 Author Posted December 2, 2024 Ostatnie zamówienie na ten rok. Coś z trochę większego kalibru. Uranium partia. 12/2022 Quote
Moloch 162 Posted December 2, 2024 JW401 oraz Uranium to bardzo bardzo dobry wybór. Wali jak z armaty 1 Quote
mantis 488 Posted December 3, 2024 Zbiór konkretów. Tak to można podsumować w dwóch słowach. Partia Uranium raczej z czasów świetności, biorąc pod uwagę, że tych kalibrów dawniej nie było wysypu. 1 Quote
Mitaś 9 Author Posted December 12, 2024 Miało już być ostatnie zamówienie ale skusiłem się jeszcze na te rakiety od Jorge Quote
Recommended Posts