Moloch 146 Share Posted January 19 (edited) Początek czas zacząć. Pierwsza paczka do mnie dotarła i prezentuje się tak: Edited January 19 by Moloch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koopacz 50 Share Posted January 19 Witam Myślałem,że nie ma możliwości kupna kostek lidlowych normalnie. Nigdy nie miałem tej kostki,ale na filmie prezentuje się zacnie. Poza tym - skoro wziąłeś trzy,musisz mieć do nich sympatię. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moloch 146 Author Share Posted January 19 (edited) Nigdy jej nie odpalałem, chciałem kupić Predatora albo Red Sonię, ale niestety nie było, a z filmów wnioskuję, że ta jest wporządku, kupuję wyrzutnie głównie, które mają dużo strzałów bo tak mi wygodniej (mniej noszenia) Pyroco poza marketami nie da się kupić, ale na jednym z discordów można dostać. Edited January 19 by Moloch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArbTree 67 Share Posted January 19 Będziesz pan zadowolony, bardzo ładna kostka z dobrym mixem efektów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korsarz96 13 Share Posted January 19 O ty skubańcu, Pyroco ? Jak?? Skąd... Ciekawe dojścia masz, Thorian potężna kosteczka, do tego masz aż 3... Fajnie, podziwiam zazdroszczę, gdybyś miał dojścia na red Sonia odezewij się do kolegi z forum chętnie zakupie ! Start 10/10 za dostanie niedostępnych kostek ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moloch 146 Author Share Posted January 19 1 godzinę temu, ArbTree napisał(a): Będziesz pan zadowolony, bardzo ładna kostka z dobrym mixem efektów Nigdy nie miałem mam nadzieję, że zrobi robotę. Bo bardzo mi się podoba mix efektów w tej wyrzutni. Nie jest taki popularny, że ciągle tylko brokatowa korona. 6 minut temu, Korsarz96 napisał(a): O ty skubańcu, Pyroco ? Jak?? Skąd... Ciekawe dojścia masz, Thorian potężna kosteczka, do tego masz aż 3... Fajnie, podziwiam zazdroszczę, gdybyś miał dojścia na red Sonia odezewij się do kolegi z forum chętnie zakupie ! Start 10/10 za dostanie niedostępnych kostek ?! Kurcze jak by była Red Sonia to bym brał 6 sztuk polowałem na Kronosa i właśnie Red Sonię. Ale niestety nie ma kolega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuciak78 16 Share Posted January 21 Thorian fajny, miałem 2 lata temu a w tej cenie to żal nie brać. Bardzo fajna od tego sorzedawcy jest też Bad Boy od Triplexa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moloch 146 Author Share Posted January 22 14 godzin temu, kuciak78 napisał(a): Thorian fajny, miałem 2 lata temu a w tej cenie to żal nie brać. Bardzo fajna od tego sorzedawcy jest też Bad Boy od Triplexa. Myślałem aby też BadBoya brać, ale BadBoy w kartonie ma 6 szt. Dla mnie to już za dużo, a rozdrabniać się nie ma sensu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moloch 146 Author Share Posted February 24 Druga paczka do mnie dotarła i prezentuje się tak, fajne zamówienie z małym gratisem: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moloch 146 Author Share Posted March 21 (edited) Trzecia paczka do mnie dotarła i prezentuje się tak: Zamówienie z małym gratisem jak poprzednio. Myślę że wyrzutnie pójdą na finał pokazowy. Edited March 21 by Moloch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koopacz 50 Share Posted March 29 Witam Jeśli to będzie na finale, gwarantuję, że widzom opadną szczęki. Na filmiku przestaje się nieziemsko . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moloch 146 Author Share Posted April 4 W dniu 29.03.2024 o 14:58, Koopacz napisał(a): Witam Jeśli to będzie na finale, gwarantuję, że widzom opadną szczęki. Na filmiku przestaje się nieziemsko . Pozdrawiam Pewnie pójdzie jako finałowa salwa. W tym roku staram się zrobić "cichy" pokaz z "kulminacyjnym" finałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moloch 146 Author Share Posted June 22 Jakiś czas temu przyszła do mnie paczka zamówiona u MPI, a teraz miałem czas aby wrzucić zdjęcia i się nią pochwalić Oby projekt durnej ustawy został odrzucony w sejmie... bo nasza pasja będzie mocno utrudniona i kosztowna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grvby 148 Share Posted July 11 Same pro wyrzutnie nie ma co To wygląda trochę jak plan na pokaz z użyciem systemu. Już wiem kto mi absynty zwinął Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts