BumBumBang 5 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Na początek Gold Edition 35 i Gold Edition 998. W drodze rakiety. Plan na ten rok to konkretne rakiety plus jakieś mniejsze do zabawy. Wyrzutnie na godzinę 0, to minimum 25 mm w kątówkach, 30 mm w prostych wyrzutniach. Małych kostek nie planuje kupować, petard również. Pewnie wlecą jeszcze jakieś wulkany i pierdoły na pokaz dla dzieci. Zakup w pirohit -30% promka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moloch 146 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 W sylwestra 2022/2023 nie wypalił mi od razu finał TXB100, jak zobaczyłem tą wyzutnię Gold Edition 998 w Pirohit to również się skusiłem. Mega dobra rzecz ta wyrzutnia, dynamiczna z super finałem. Gold Editon 35 w super sensownej cenie więc wiem dlaczego kolega ją zakupił, prezentuje się ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pjetrek 27 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Start w złotym stylu, zazdro 998 którego nie zdążyłem kupić, dynamicza i bardzo bardzo efektowna kostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BumBumBang 5 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Wreszcie doszły rakiety z INS Planet-x miałem w tego sylwestra i są godne polecenia. Efekty porównywane z Bazookami, a cena bajka. Super bomben mam nadzieję, że nie zawiodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Ładne banie, wielkie jak krowy. Ciekawe jak Planet-X wypada w porównaniu z Alfami, czy Monsterami z Kasak Extreme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BumBumBang 5 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Wielkościowe są takie same ja Alfy, Bazooki i wszystkie tego typu. Jeśli chodzi o wielkość efektu to też porównywalnie, zależy od konkretnego efektu. Monstery gdzieś widziałem na promocji i chyba zakupię;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moloch 146 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Alfy są lepsze niż Planet-X. Planet-X moim zdaniem za wysoko lecą, w sumie jak wszystkie rakiety od Tropica. Super Bomben Raketen moim zdaniem lepszy wybór niż Planet-X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BumBumBang 5 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Wszyscy mają Space Line'a - mam i ja Miało nie być mniejszego kalibru, ale 49 strzałów kątowych za 60 zł... Żal było nie brać. Poza tym koncepcja pokazu też powoli ulega zmianie. Druga paka w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koopacz 52 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Witam Wszędzie, gdzie wchodzę na zakupy 2023 widzę Space Line II. Aż się boję otworzyć lodówkę..... Pozdrawiam Ps. wiem, że post trochę offtopic, ale nie mogłem się powstrzymać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BumBumBang 5 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 (edytowane) No i jest druga paka i cały czas kusi mnie, żeby jeszcze coś zamówić Edytowane 14 Lutego 2023 przez BumBumBang Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semic 18 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 14 minut temu, BumBumBang napisał(a): No i jest druga paka i cały czas kusi mnie, żeby jeszcze coś zamówić Ty już może lepiej nic nie zamawiaj bo widzę że kasa wyrzucona w błoto i nie widzę w twoim stufie nic ciekawego. Lepiej zrobisz jak sprzedaż te pudła i kupisz normalne petardy hukowe na Sylwestra. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BumBumBang 5 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Godzinę temu, Semic napisał(a): Ty już może lepiej nic nie zamawiaj bo widzę że kasa wyrzucona w błoto i nie widzę w twoim stufie nic ciekawego. Lepiej zrobisz jak sprzedaż te pudła i kupisz normalne petardy hukowe na Sylwestra. Ok, nie planowałem, ale chyba Cię posłucham. Co polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semic 18 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 2 godziny temu, BumBumBang napisał(a): Ok, nie planowałem, ale chyba Cię posłucham. Co polecasz? Polecam wszystkie petardy produkowane do 2018r. Tylko nie kupuj tych nowych Albańskich lekkich petard typu Big Bang 2g i Powerfull Buldog bo one nie mają mocy i są to petardy bezbasowe i 2 razy słabsze od c4 2018r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BumBumBang 5 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Torchę pisku od Tropica i dynamiczna, strzelająca seriami 100strzałówka od Triplexa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BumBumBang 5 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 (edytowane) Mały update. Edytowane 8 Marca 2023 przez BumBumBang Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BumBumBang 5 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Przyjemna 100-strzałowa kosteczka. No i chyba już koniec zakupów... Na ten miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbTree 67 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Ładne zakupki, patrząc od 1ego postu to masz już ładną ilosć dobrego towaru ale coś straszna posucha na forum xD odwidziało im sie piro czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroNeo 18 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Niektóre dobre ale niektóre lipa gaoo i te 20mm kilkadziesiąt strzalowe dla mnie okropna lipa jak mam być szczery, naprawdę jest mało wyrzutni dobrych z małym kalibrem Osobiście (dla mnie) wrzucone pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BumBumBang 5 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 4 godziny temu, PiroNeo napisał(a): Niektóre dobre ale niektóre lipa gaoo i te 20mm kilkadziesiąt strzalowe dla mnie okropna lipa jak mam być szczery, naprawdę jest mało wyrzutni dobrych z małym kalibrem Osobiście (dla mnie) wrzucone pieniądze Jak dla mnie to Vivaldi od gaoo ma fajny układ i jest w miarę dynamiczna. Na filmach wypada spoko. Wiadomo, że to 20 mm i szału nie będzie, ale kupione w promocyjnej cenie. Ghost od Jorge również kupiony z powodu promocji 2 w cenie 1. Kostka dynamiczna, a na tym zależy mi w tym roku. Odpalone dwie na raz plus do tego jakaś kostka 30 mm zrobi robotę ale wiadomo każdy ma swoje zdanie. Pozdro i dzięki za post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BumBumBang 5 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Witam po dłuższej przerwie. Dwie takie małe kosteczki dotarły do mnie. Niedługo wleci jeszcze jedna paka z kostkami i druga z rakietami i chyba koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Ktoś mi kiedyś polecił Vivaldiego jako wirtuozerską wyrzutnię spośród 20 mm. Brocade Skyterror wylądował na pokładzie, w wielu stuffach da się go dostrzec. Thermo Nuclear również jedna z popularniejszych pozycji od Srpyro, wielkogabarytowiec półtora calowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BumBumBang 5 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Mała aktualizacja. Doszła niezawodna 2-calówka od Piromaxa. Trzeszczące palmy od Funke i Motyle do zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moloch 146 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Znany i lubiany Fireball Trzeszczący efekt palm na niebie o ile ktoś lubi efekt palm to też powinien zrobić odpowiednią robotę ja lubię palmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BumBumBang 5 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Trochę piro z marketów. I aktualizacja wszystkich kostek razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Wstawiasz bardziej na kolor niż na sam huk, co trochę kontrastuje z Twoim nickiem i awatarem. Jedna trzecia kostek o podobnej zbliżonej do siebie mocy, także kolejność odpalania jest nieoczywista. W finale pójdzie Gold Edition czy masz jakieś inne plany? Najbardziej ciekawi mnie wybór 3 ostatnich kostek, które będziesz odpalał w zestawieniu. Miłego strzelania i szczęśliwego nowego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi