ZoZin 3 Share Posted November 30, 2022 Skromne zakupki z BF do Stuffu Dodatkowo pozostałości z tamtego roku widoczne na filmiku a niebawem coś z dyskontów 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papa striX 6 Share Posted November 30, 2022 18 minutes ago, ZoZin said: Skromne zakupki z BF do Stuffu Dodatkowo pozostałości z tamtego roku widoczne na filmiku a niebawem coś z dyskontów Poison i Star bardzo zacne kostki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantis 303 Share Posted November 30, 2022 Znajome poligrafie, widzę te fajerwerki również w stuffach u innych ludzi, czyli bazujesz na polecanych towarach. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoZin 3 Author Share Posted November 30, 2022 Godzinę temu, mantis napisał(a): Znajome poligrafie, widzę te fajerwerki również w stuffach u innych ludzi, czyli bazujesz na polecanych towarach. Tak , słyszałem że robią dobrą robotę w tej cenie więc zaryzykowałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grvby 116 Share Posted November 30, 2022 Całkiem fajny zestaw uzbierałeś. Trochę przypomina mi moje stare czasy, dużo rakiet, jakieś wyrzutnie na godzinę zero, petardy i artykuły do zabawy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu123457 55 Share Posted December 1, 2022 Rakietki na prawdę klasa skromny? Bogaty bardzo efektowy stuff jak na te czasy . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoZin 3 Author Share Posted December 1, 2022 14 godzin temu, Grvby napisał(a): Całkiem fajny zestaw uzbierałeś. Trochę przypomina mi moje stare czasy, dużo rakiet, jakieś wyrzutnie na godzinę zero, petardy i artykuły do zabawy ahhaha jak narazie od kilku lat to tak wygląda tyle że sukcesywnie lepsza jakość w porównaniu z poprzednimi latami myślę że następny rok to będzie kilkukrotna wartość tego co obecnie mam 9 godzin temu, endriu123457 napisał(a): Rakietki na prawdę klasa skromny? Bogaty bardzo efektowy stuff jak na te czasy . no może i racja patrząc na stuffy innych to mój czasami się chowa, ale wydatki na auto + kl. maturalna dają po kości xD 19 godzin temu, Papa striX napisał(a): Poison i Star bardzo zacne kostki Widziałem efekty robią robotę w swoim przedziale , ale zapewne jeszcze 2/3 kostki z marketów wpadną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moloch 104 Share Posted December 1, 2022 Bardzo fajny komplecik do zabawy sylwestrowej. Kilka dobrze znanych pozycji, Poison, Blast, Killer, Shell Rockets, Star. Widać, że kolega obeznany w dobrym towarze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k4n4li4 276 Share Posted December 1, 2022 Elegancki stuff No jak PiS będzie rządził to na pewno wartość stuffu wzrośnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoZin 3 Author Share Posted December 1, 2022 2 godziny temu, Moloch napisał(a): Bardzo fajny komplecik do zabawy sylwestrowej. Kilka dobrze znanych pozycji, Poison, Blast, Killer, Shell Rockets, Star. Widać, że kolega obeznany w dobrym towarze trochę siedzę w piro aczkolwiek wyjadaczem jeszcze nie jestem haha ale dzięki wielkie! wybierałem co jest najrozsądniejsze w tej cenie 24 minuty temu, k4n4li4 napisał(a): Elegancki stuff No jak PiS będzie rządził to na pewno wartość stuffu wzrośnie oby to się zmieniło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts