Jarz臋binaxyz 10 Share Posted November 7, 2022 (edited) Witajcie Panowie! Standardowo jak co roku strzelam mimo powalaj膮cych cen, ale tym razem ju偶 po raz ostatni. Chc膮c nie chc膮c mimo innych priorytet贸w zdecydowa艂am si臋, 偶e jeszcze w tym roku b臋d臋 strzela膰, natomiast po raz ostatni ju偶, dlatego b臋dzie pompa.聽 Poni偶ej przesy艂am zdj臋cie pierwszej paczki, kt贸ra do mnie przyby艂a i szczerze m贸wi膮c nie mam poj臋cia ile ich b臋dzie finalnie. Natomiast wiem, 偶e w tym roku id臋 bardziej na jako艣膰, o czym przekonacie si臋 przy nast臋pnych aktualizacjach. Szczerze m贸wi膮c koniec z pirobajerami bo z zesz艂ego roku masa mi zosta艂a (zrobi臋 foteczk臋 pozosta艂o艣ci) i lec臋 w same wyrzutnie do pokazu jak i do odpalania pojedynczo. Opr贸cz tego b臋d膮 z 2-3 zestawy rakiet. Planuje nie przekracza膰 2 tysi臋cy, ale wszystko wyjdzie w praniu. Pozdrawiam was gor膮co 聽 Edited November 7, 2022 by Jarz臋binaxyz 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantis 303 Share Posted November 7, 2022 艁adnie napisany pierwszy post zach臋ca do 艣ledzenia dalszego rozwoju tematu Combat, czyli nowo艣膰 od Jorge. Je艣li kto艣 lubi Samuma, albo JW408 Show of Fireworks, to Combat powinien dostarczy膰 mu namiastk臋 tego co si臋 dzieje w tych dw贸ch pierwszych wyrzutniach. JW408 wed艂ug opisu importera nie ma pospolitego cracklingu, tylko "niebieski wulkan + srebrne chryzantemy". Combat ma podany efekt "z艂ote chryzantemy z niebieskimi kometami", ale gdy zapytacie co by艂o pierwsze: chryzantemy czy komety, to wydaje si臋 bardziej intuicyjnym poda膰 efekt w kolejno艣ci: "niebieskie komety ze z艂otymi chryzantemami". Rakiety Killer w艂o偶one do opakowania, do kt贸rego nie jeste艣my przyzwyczajeni. Zazwyczaj mamy foli臋 i widzimy jak wygl膮daj膮 rakiety. Tutaj mamy element ukryty przed naszym wzrokiem, co na sw贸j spos贸b mo偶e przyci膮gn膮膰 do odkrycia wn臋trza. Wiadomo, 偶e nie jest to format Alfy, Bazooki, czy Monstera, ale tak dla rozgrzania publiki przed daniem g艂贸wnym, to b臋d膮 w sam raz. Gaoo to wci膮偶 nieodkryty obszar, przynajmniej dla mnie, ziemia niezbadana. Mia艂em zaledwie par臋 artyku艂贸w spod logo tej firmy, ale ciesz臋 si臋 widz膮c, 偶e ka偶dy pr贸buje r贸偶nych importer贸w i nie zamyka si臋 na jednego, testuje r贸wnie偶 co艣 od Gaoo, dzi臋ki czemu b臋dzie m贸g艂 poleci膰 co艣 od nich po sylwestrze. Na samym tylko zdj臋ciu pierwszych zakup贸w masz mix 5 r贸偶nych importer贸w. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiroNeo 2 Share Posted November 7, 2022 5 godzin temu, Jarz臋binaxyz napisa艂(a): Witajcie Panowie! Standardowo jak co roku strzelam mimo powalaj膮cych cen, ale tym razem ju偶 po raz ostatni. Chc膮c nie chc膮c mimo innych priorytet贸w zdecydowa艂am si臋, 偶e jeszcze w tym roku b臋d臋 strzela膰, natomiast po raz ostatni ju偶, dlatego b臋dzie pompa.聽 Poni偶ej przesy艂am zdj臋cie pierwszej paczki, kt贸ra do mnie przyby艂a i szczerze m贸wi膮c nie mam poj臋cia ile ich b臋dzie finalnie. Natomiast wiem, 偶e w tym roku id臋 bardziej na jako艣膰, o czym przekonacie si臋 przy nast臋pnych aktualizacjach. Szczerze m贸wi膮c koniec z pirobajerami bo z zesz艂ego roku masa mi zosta艂a (zrobi臋 foteczk臋 pozosta艂o艣ci) i lec臋 w same wyrzutnie do pokazu jak i do odpalania pojedynczo. Opr贸cz tego b臋d膮 z 2-3 zestawy rakiet. Planuje nie przekracza膰 2 tysi臋cy, ale wszystko wyjdzie w praniu. Pozdrawiam was gor膮co 聽 Te belisimo testowa艂em w sylwka i jednak wysz艂o 艣rednio A nawet bardzo聽 聽 聽 聽 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mroczny 140 Share Posted November 7, 2022 6 godzin temu, Jarz臋binaxyz napisa艂(a): Chc膮c nie chc膮c mimo innych priorytet贸w zdecydowa艂am si臋, 偶e jeszcze w tym roku b臋d臋 strzela膰, natomiast po raz ostatni ju偶, dlatego b臋dzie pompa.聽 Praktykuje to od kilku lat i nie wychodzi, ale powodzenia xd 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moloch 104 Share Posted November 7, 2022 Nie ma opcji piro to jest na艂贸g, z niego si臋 tak 艂atwo nie wychodzi. Podobaj膮 mi si臋 te zakupy, takie mniej popularne ni偶 tutaj pojawiaj膮ce si臋 w stuffach rzeczy 聽 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pelson 4 Share Posted November 7, 2022 (edited) 33 minuty temu, Moloch napisa艂(a): Nie ma opcji piro to jest na艂贸g, z niego si臋 tak 艂atwo nie wychodzi. 聽 Potwierdzam... Ja ju偶 trzeci rok z rz臋du odstawiam i wszystkim dooko艂a co roku m贸wi臋, 偶e to ju偶 ,,ostatni''. A potem przychodzi jesie艅 i my艣l臋: a zagl膮dn臋 na forum... mo偶e maj膮 co艣 ciekawego za ma艂a cen臋 to kupie jedn膮 kostk臋. Nie musz臋 pisa膰 jak to si臋 zawsze ko艅czy Co do stuffu r贸wnie偶 kupi艂em wyrzutni臋 AC30-25-F1 Bellissimo w tym roku i z tego co czytam wywo艂uje r贸偶ne emocje. Mimo wszystko jestem optymist膮. W oczy rzucaj膮 si臋 rakiety T0517N Killer. Mocno zastanawia艂em si臋 nad zakupem ale widzia艂em, 偶e zosta艂y troch臋 znerfione. No chyba, 偶e masz starsz膮 wersje to wtedy zazdro Edited November 7, 2022 by Pelson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpiwowski 169 Share Posted November 8, 2022 8 godzin temu, Mroczny napisa艂(a): Praktykuje to od kilku lat i nie wychodzi, ale powodzenia xd Praktykuje od 15 lat i nadal mi nie wysz艂o xDDD 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacuQM 122 Share Posted November 14, 2022 W dniu 8.11.2022 o 07:18, mpiwowski napisa艂(a): Praktykuje od 15 lat i nadal mi nie wysz艂o xDDD Je艣li co艣 ma si臋 w sercu to nie tak 艂atwo si臋 tego pozby膰. Ja widz臋 po sobie pomimo kilku lat przerwy, symbolicznego strzelania z powod贸w np. innych wydatk贸w czy pobytu sylwestrowego za granic膮 cz艂owiek wraca do tego co przypomina mu dobre beztroskie czasy, szkoda tylko 偶e piro tak jak wszystko w otaczaj膮cym nas 艣wiecie zmienia si臋 w mojej subiektywnej opinii na gorsz臋, pomijaj膮c aspekty inflacji. Tak偶e @Jarz臋binaxyz聽powodzenia w odwyku od piro, jak co艣 wiesz gdzie wr贸ci膰聽 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts