ArtekxDx 0 Posted December 23, 2008 Wierze ci A nie wiesz może gdzie można dostac Achtungi Hestii w Poznaniu ? Quote
Janek_92 1 Author Posted December 23, 2008 Achtungi z Hestii najczęściej są na bazarkach. Przejdź się w sylwestra albo dzień przed i poszukaj jakiegoś straganu z fajerwerkami. Powinny być te achtungi. Tylko nie pomyl ich z achtungami z maxsemu, bo mają tą samą etykiete, ale w huku się znacznie różnią . Pzdr. Quote
ArtekxDx 0 Posted December 23, 2008 A czy na bazarach to nie będą jakieś wadliwe albo niewypały ? Quote
ArtekxDx 0 Posted December 24, 2008 A jak się ma Achtung Tropica na tle dużego Achtunga Hestii ?Ps. Co jest lepsze duży Achtung Komety czy Achtung Tropica ? Quote
Janek_92 1 Author Posted December 24, 2008 Żadna petarda nie jest głośniejsza od Achtunga z hestii . Jak już wcześniej mówiłem Achtung Komety jest niestety najgorszą tego typu petardą na rynku ... Achtung Tropica przebija go z pewnością (ten w starszej edycji, bo słyszałem, że Achtung Tropica nowy K0212 jest słaby). Ja inwestuje teraz w achtungi małe Maxsema. Wczoraj go odpaliłem i huk był zbliżony do tego z Hestii, ale to i tak jest znaczna różnica. Kometa niestety nie błyszczy na rynku jeśli chodzi o Achtungi. Quote
Maciex 0 Posted December 29, 2008 puscilem jednego niestety drugi byl niewypalem , super huk i bas na cala dzielnice bylo slychac echo Quote
maciek98 0 Posted December 19, 2009 Prosze bardzo film tego wybuchu achtunga mojego autorstwa. Musiałem nakryć go garnkiem (bo wiecie sąsiedzi itp.)http://www.youtube.com/watch?v=9dCm4Ab9BgEsry za jakość ale w aparacie miałem ustawioną niższą rozdzielczość by dłużej nagrywać Quote
maxior 0 Posted December 29, 2009 Porównałem przed chwilą tego "achtunga" z Super Petardą z Hestii,która miała większy huk,ale "achtung" z komety nie jest taki zły-też ma kopa. Quote
kertoip 0 Posted December 29, 2009 Chyba jakoś polepszyli te achtungi. Korpus jest mocniejszy i nie "wgina się" Wczoraj odpaliłem 2 i wypadły bardzo dobrze, kupiłem 2,5zł za sztukę. Quote
Adiq85 0 Posted December 30, 2009 Achtungi z Komety sie nieopłaca kupowac juz lepiej kupic z Hesti za 8 zl 6 szt. A 2x większy huk Quote
Guest karmel5061 Posted October 26, 2010 Miałem go w tamtym roku ( kupiłem za 5 zł. :blink: dla testu ) odpalam i tu nagle mocny huk ale zero basu. Quote
CraVen 16 Posted November 5, 2010 Bardzo cienki achtung komety lepiej zainwestować w HE0208 a najbardziej to FP3 new ! Quote
Szatek185 4 Posted November 5, 2010 Co tu dużo mówić... totalna porażka i strata kasy... mogli się lepiej postarać. NIE POLECAM! Quote
Injektor 0 Posted November 6, 2013 Z tymi niewypałami to prawda. Miałem dwie paczki i 3 niewypały! Ale huk jest miarowy. Kupiłem za 6.99 Quote
Recommended Posts