Jump to content

Recommended Posts

Posted

Wierze ci :wink:
A nie wiesz może gdzie można dostac Achtungi Hestii w Poznaniu ?

Posted

Achtungi z Hestii najczęściej są na bazarkach. Przejdź się w sylwestra albo dzień przed i poszukaj jakiegoś straganu z fajerwerkami. Powinny być te achtungi. Tylko nie pomyl ich z achtungami z maxsemu, bo mają tą samą etykiete, ale w huku się znacznie różnią ;). Pzdr.

Posted

A czy na bazarach to nie będą jakieś wadliwe albo niewypały ?

Posted

A jak się ma Achtung Tropica na tle dużego Achtunga Hestii ?
Ps. Co jest lepsze duży Achtung Komety czy Achtung Tropica ?

Posted

Żadna petarda nie jest głośniejsza od Achtunga z hestii ;). Jak już wcześniej mówiłem Achtung Komety jest niestety najgorszą tego typu petardą na rynku ... Achtung Tropica przebija go z pewnością (ten w starszej edycji, bo słyszałem, że Achtung Tropica nowy K0212 jest słaby). Ja inwestuje teraz w achtungi małe Maxsema. Wczoraj go odpaliłem i huk był zbliżony do tego z Hestii, ale to i tak jest znaczna różnica. Kometa niestety nie błyszczy na rynku jeśli chodzi o Achtungi.

Posted

puscilem jednego niestety drugi byl niewypalem , super huk i bas na cala dzielnice bylo slychac echo

• 11 months later...
Posted

Prosze bardzo film tego wybuchu achtunga mojego autorstwa. Musiałem nakryć go garnkiem (bo wiecie sąsiedzi itp.)

http://www.youtube.com/watch?v=9dCm4Ab9BgE

sry za jakość ale w aparacie miałem ustawioną niższą rozdzielczość by dłużej nagrywać

• 2 weeks later...
Posted

Porównałem przed chwilą tego "achtunga" z Super Petardą z Hestii,która miała większy huk,ale "achtung" z komety nie jest taki zły-też ma kopa.

Posted

Chyba jakoś polepszyli te achtungi. Korpus jest mocniejszy i nie "wgina się"
Wczoraj odpaliłem 2 i wypadły bardzo dobrze, kupiłem 2,5zł za sztukę.

Posted

Achtungi z Komety sie nieopłaca kupowac juz lepiej kupic z Hesti za 8 zl 6 szt. A 2x większy huk

• 9 months later...
Guest karmel5061
Posted

Miałem go w tamtym roku ( kupiłem za 5 zł. :blink: dla testu ) odpalam i tu nagle mocny huk ale zero basu.

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo cienki achtung komety :huh:
lepiej zainwestować w HE0208 a najbardziej to FP3 new !

Posted

Co tu dużo mówić... totalna porażka i strata kasy... mogli się lepiej postarać. NIE POLECAM!

• 3 years later...
Posted

Z tymi niewypałami to prawda. Miałem dwie paczki i 3 niewypały! Ale huk jest miarowy. Kupiłem za 6.99