damian7878 86 Share Posted January 10, 2022 Nazwa-Hot Fusion Symbol-TXB065 Kaliber-1,2 Ilość strzałów-37 Powiem tyle... Genialna wyrzutnia od triplexa. Efekty gigantyczne, chyba aż tak wielkie dawno przeze mnie nie widziane przy tym kalibrze. Wyrzutnia jakby przykryła całe niebo.Do tego efekty przepiękne!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
capodanno 37 Share Posted January 10, 2022 Nie spodziewałem się, że aż tak dobrze wypadnie. O ile 37-ki od Triplexa zdobyły duże uznanie, tak Hot Fusion długo była ignorowana, tym bardziej cieszy mnie Twój filmik i opinia. Co do zasady, duże wyrzutnię wolę z uporządkowanymi efektami, bez przeplatania ich co jeden strzał tj. w tym przypadku, ale widzę że w tej baterii naprawdę reprezentują bardzo wysoki poziom, a do tego rozbłyski rzeczywiście są bardzo duże. Najbardziej urzekło mnie chyba to migotanie, ale i finał miło sobie wyobrazić Pewnie będę teraz dużo myślał o tej wyrzutni Swoją drogą bardzo fajnie, że oprócz filmiku dodałeś kilka słów od siebie i fajnie opisałeś ten produkt wydając opinię na temat jego jakości. Zawsze ceniłem Twoje posty, filmik to jedno, a takie opisanie swoich wrażeń zupełnie inaczej trafia do odbiorcy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu123457 55 Share Posted January 10, 2022 Ależ piękna kosteczka !!! Obowiązek tegorocznego strzelania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArbTree 34 Share Posted January 13, 2022 Kosteczka jest mega jak na 30mm efekty dość duże i głośne . Filmik z sylwestra 2020/21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts