Moloch 202 Author Posted December 9, 2021 39 minut temu, sokolowskidawid napisał: Kurcze widzę tu już poukładane pokazy macie a ja nawet nie myślałem nad tym jesczce az tak bardzo. Myślę że dopiero po świętach bede układać jak wszystkie kostki rozłożę. A narazie niestety trzeba pracować i czasu brak Ej nieprawda 2 małe pokazy już zrobiłeś i to profesjonalnie, ja to kleje taśmą klejącą i tyrtylkami na szybko 1 Quote
Moloch 202 Author Posted December 11, 2021 Moje ostatnie zakupy tegoroczne, od kolegi z forum na wyprzedaży Quote
Grvby 186 Posted December 11, 2021 Scorpion kapitalny ,PX PRO 6 również bardzo dobra wyrzutnia. Quote
Moloch 202 Author Posted December 11, 2021 4 minuty temu, k4n4li4 napisał: No i na co ci to będziesz tak strzelał By somsiadowi d*pa pękła 2 minuty temu, Grubbert napisał: Scorpion kapitalny ,PX PRO 6 również bardzo dobra wyrzutnia. Jest jeszcze na forum jeden Scorpion w dobrej cenie Quote
Sokół piro 34 Posted December 11, 2021 Ooo same zacne kosteczki i wszystkie dobrze mi znane, praktycznie co roku u mnie na sylwka. Będzie łogien Quote
Moloch 202 Author Posted December 18, 2021 (edited) Nie no normalnie miało już nie być zakupów w tym roku, ale to chyba już uzależnienie 2x Hard Rock 1x Eisbrecher 1x CLE4175 Zakupione prywatnie na FF Edited December 18, 2021 by Moloch Quote
Mroczny 180 Posted December 19, 2021 Kształt przypomina mi wyrzutnię "Pi" z jorge tylko w twojej kaliber jest jakoś dziesięć razy większy :DD Quote
Sokół piro 34 Posted December 19, 2021 O widzę szykuje się dobry final. Zapowiada się ciekawie. Chcial bym to zobaczyć Quote
Moloch 202 Author Posted December 22, 2021 W dniu 19.12.2021 o 15:20, Mroczny napisał: Kształt przypomina mi wyrzutnię "Pi" z jorge tylko w twojej kaliber jest jakoś dziesięć razy większy :DD Kształt to po prostu taki wyszedł bo łatwiej kleić wygodniej no kaliber trochę większy W dniu 19.12.2021 o 21:28, sokolowskidawid napisał: O widzę szykuje się dobry final. Zapowiada się ciekawie. Chcial bym to zobaczyć Mam nadzieję, że uda się nagrać ładnie to może udostępnię Kolejny raz przyszła "ostatnia" moja paczka w tym roku .... 2 nabicia + gratisy 1 Quote
Sokół piro 34 Posted December 22, 2021 Oj widzę tych ostatnich paczek to u każdego jest po kilka szt. Wciąga. Spoko moździerz jesczce mozna dostać go w rozsądnych pieniądzach Quote
Grvby 186 Posted December 22, 2021 Toć to już zabytek Bardzo głośny ten moździerz ,zdecydowanie lepiej kupić to nabicie niż popularny żwir od triplexa Artillery mimo ceny jaką dziś trzeba za to zapłacić. Quote
Moloch 202 Author Posted December 24, 2021 1 godzinę temu, Mroczny napisał: "ostatnia paczka" hmmm Kusi mnie aby pojechać jeszcze po Termopile do luźnego odpalenia i drugie jw407 aby zrobić sajgon w finale, ale 208 zł w Bricomarche to chyba dość wysoka cena za Termopile. Bo akurat jw407 za 185 to całkiem dobra kwota. Quote
Sokół piro 34 Posted December 25, 2021 Jedna z najbardziej opłacalnych wyrzutni w marketach w tym roku. Jesczce po świętach bedzie hydra i virus po 69zl w carfour Quote
Moloch 202 Author Posted December 25, 2021 8 godzin temu, sokolowskidawid napisał: Jedna z najbardziej opłacalnych wyrzutni w marketach w tym roku. Jesczce po świętach bedzie hydra i virus po 69zl w carfour Chyba proton z cerfa kupię i hydrę Quote
Grvby 186 Posted December 25, 2021 Ciekawe czy zmienił się efekt tej wyrzutni względem lat poprzednich. Na pewno cena jest bardzo atrakcyjna jak na dzisiejsze czasy Quote
Moloch 202 Author Posted December 25, 2021 25 minut temu, Grubbert napisał: Ciekawe czy zmienił się efekt tej wyrzutni względem lat poprzednich. Na pewno cena jest bardzo atrakcyjna jak na dzisiejsze czasy Tajfuna? Quote
Moloch 202 Author Posted December 26, 2021 7 godzin temu, Grubbert napisał: Tak o Tajfuna mi chodziło. Te tajfuny w Brico to są z lat 2013 kiedyś je Biedra sprzedawała i chyba Brico odkupiło towar od Biedry. Quote
Piro Wiesław Miro 58 Posted December 27, 2021 Mega konkrety Dasz radę zrobić zdjęcie całości? xd Quote
Moloch 202 Author Posted December 28, 2021 (edited) 9 godzin temu, Piro Wiesław Miro napisał: Mega konkrety Dasz radę zrobić zdjęcie całości? xd Nie ma opcji. Mam to w 2 lokalizacjach, do tego już poklejone. Mogę zrobić foto mojego pokazu tegorocznego PS: Zakupy z Cerfa: Rakietoszelek u mnie w Auchan BRAK. Edited December 28, 2021 by Moloch Quote
Recommended Posts