k4n4li4 276 Share Posted December 20, 2019 Podobno mocno znerfione, zdasz recenzję po nowym roku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skowyt1627 14 Author Share Posted December 20, 2019 6 minut temu, k4n4li4 napisał: Podobno mocno znerfione, zdasz recenzję po nowym roku Słyszałem właśnie o tym, ale nigdzie testów nie było. Cenowo jakoś strasznie nie wyszło więc uznałem, że zaryzykuję A recenzja na pewno wleci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk2583 11 Share Posted December 20, 2019 3 godziny temu, skowyt1627 napisał: Słyszałem właśnie o tym, ale nigdzie testów nie było. Cenowo jakoś strasznie nie wyszło więc uznałem, że zaryzykuję A recenzja na pewno wleci Fantasy crackling Thunder badziewie straszne w tym roku, odpalalismy z endriem w niedzielę jedna rakietę, strasznie kiepsko wyszła w porównaniu z rakieta z zeszłego roku, miała zupełnie inny efekt i strasznie mizerny Mam nadzieję że trafilem na jakąś wadliwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantis 308 Share Posted December 20, 2019 59 minut temu, luk2583 napisał: Fantasy crackling Thunder badziewie straszne w tym roku, odpalalismy z endriem w niedzielę jedna rakietę, strasznie kiepsko wyszła w porównaniu z rakieta z zeszłego roku, miała zupełnie inny efekt i strasznie mizerny Mam nadzieję że trafilem na jakąś wadliwa Tam masz 60% szans na średni efekt i 40% szans na ten duży. Oglądając filmiki czasami w zestawie są 2 średnie rozpryski i 1 duży rozprysk. Chyba, że mały efekt o jakim piszesz, jest jeszcze mniejszy od tego średniego co na filmikach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian7878 86 Share Posted December 21, 2019 Postarałeś się o najlepsze aktualnie rakiety na polskim rynku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skowyt1627 14 Author Share Posted December 28, 2019 Mała aktualizacja To już chyba koniec, ewentualnie wpadną jakieś małe kostki z Lidla czy Biedronki. Jak zakończe zakupy, to wrzucę foto całości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k4n4li4 276 Share Posted December 28, 2019 Venomy fajne rakiety, punisher na filmach prezentuje się nieźle a ciekawe jak w rzeczywistości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skowyt1627 14 Author Share Posted December 28, 2019 2 minuty temu, k4n4li4 napisał: Venomy fajne rakiety, punisher na filmach prezentuje się nieźle a ciekawe jak w rzeczywistości Venomy już w zeszłym roku mnie pozytywnie zaskoczyły, a punisher zobaczymy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian7878 86 Share Posted December 28, 2019 Spore zakupy widzę.Ciekawe jak sie2 kostka z hestii spiszę.Kiedyś miałem i dobrze wypadła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skowyt1627 14 Author Share Posted December 28, 2019 37 minut temu, damian7878 napisał: Spore zakupy widzę.Ciekawe jak sie2 kostka z hestii spiszę.Kiedyś miałem i dobrze wypadła. Przy okazji zakupów spożywczo alkoholowych wziąłem kostkę za 30zl w Auchan. Zobaczymy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skowyt1627 14 Author Share Posted December 30, 2019 Tak jak zapowiadałem, wrzucam fotkę całości. Kurde, nie wiedziałem że aż tak ciężko jest złapać tyle towaru na jednym zdjęciu ale jakoś sie udało Udanego strzelania wszystkim życzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k4n4li4 276 Share Posted December 30, 2019 Wyrzutnie super. Rakiety alcor i fantasy crackling thunder znerfione podobno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantis 308 Share Posted December 30, 2019 Dobrze, że udało się wyrwać uzupełnienie 12 szelek do Thundering Kinga. Teraz tylko pytanie, co wygra wyścig czeskich rakiet: FORMULA, Alcory v19, czy Fantasy Crackling Thunder v19? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skowyt1627 14 Author Share Posted December 30, 2019 35 minut temu, k4n4li4 napisał: Wyrzutnie super. Rakiety alcor i fantasy crackling thunder znerfione podobno widziałem filmy z testów tych rakiet (amatorskich testów XD) i nie wypadały najgorzej. Postaram się nagrać odpalanie to wrzucę filmiki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian7878 86 Share Posted December 30, 2019 Nazbierało się tego u Ciebie!Olbrzymia moc w stuffie.Ziemia się zatrzęsie a publiczność bedzie zachwycona!Przyjemnej zabawy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamils38 64 Share Posted December 30, 2019 Smok Crater i cylindry zrobią mega robotę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Black_Friday Share Posted December 31, 2019 spoko rakiety, aż szkoda odpalać bo w przyszłym roku może już ich nie być.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts