Jump to content

[przemo312132] StuFF 2k19/20

przemo312132

Recommended Posts

El Titanio bardzo fajna wyrzutnia,niby tylko huk ale robi robotę.TB5 zacne,bardzo ładny tytan :) 

Kostki od jorge nawet nawet ale puszczone 2 w jednym momencie mogą zrobić niezłą robotę i petardy wiadomo klasa ?

Początek jest nawet dobry, tak obserwując to chyba lubisz serię kostek big Bang. A tak na marginesie strzelam w tym roku w twojej wiosce ?

Tak lubię tą serie i jeszcze pewnie dojdzie coś do niej prawdę mówiąc StuFF powinien oscylować w granicach +-1k pln 

@drewniak pewnie na weselu ?  bo coś często słyszałem strzały 

2 godziny temu, przemo312132 napisał:

Tak lubię tą serie i jeszcze pewnie dojdzie coś do niej prawdę mówiąc StuFF powinien oscylować w granicach +-1k pln 

@drewniak pewnie na weselu ?  bo coś często słyszałem strzały 

No coś się tam zdarzyło, na sylwestra też będę ?

• 2 weeks later...

Viserion i te wyrzutnie od pm najlepsze w swojej klasie cenowej, tropic pro też zrobi robote.  Kupuj więcej, nie zatrzymuj się.

Widać,że gość zna sie na piro?.Jedne z najlepszych w swoich progach cenowych.Viserion należy do najbardziej zadziwiajacych kostek jakie miałem bo nie spodziewałem sie tak wielkich efektów i w ogóle takiego show na niebie.Kątoweczka od tropika powinna dać jeszcze dodatkowego smaczka...Te od PM fantastyczne mimo tylko 16 strzałów...Ogólnie dużo już tego masz☺

W dniu 14.11.2019 o 23:02, przemo312132 napisał:

Nie wiem czy coś kupować jeszcze ?!  bo jak się rozszaleję to będę głodny 

IMG-20191114-225548.jpg

IMG-20191114-225602.jpg

Ładnie ładnie, co to za 2 kostki takie same pod magmą ?? Bo ich nie kojarzę jakoś

Tych kostek z serii Pumpkins zapomniałem zamówić i chyba trzeba będzie jeszcze coś domówić :D

Edited by drewniak

Cytat

Ładnie ładnie, co to za 2 kostki takie same pod magmą ?? Bo ich nie kojarzę jakoś

Tych kostek z serii Pumpkins zapomniałem zamówić i chyba trzeba będzie jeszcze coś domówić :D

To Backyard fun CF1607  od europyro 

a domów sobie  do mnie kolejna paka przyjedzie pewno jutro ;] także czekajcie 

Takie ogółem do zabawy ok 250pln

IMG-20191119-180034.jpg

IMG-20191119-175808.jpg

I bardzo ale bardzo miły prezent od PiroArt na draskę aaaaaaaaa.... już mam ich trochę od nich ale więcej lepiej a i te explosiv iV ❤️

IMG-20191119-174409.jpg

Piwniczka różnorodności. Explosive IV, Super Crackery i Wariat to już antykwariat. Ale rakiety Thunder z Piromaxa to chyba tegoroczne.

19 godzin temu, mantis napisał:

Piwniczka różnorodności. Explosive IV, Super Crackery i Wariat to już antykwariat. Ale rakiety Thunder z Piromaxa to chyba tegoroczne.

Owszem do tego mam jeszcze te windomaker Jc02 (retro), i chyba coś jeszcze

Tak thundery to tegoroczna nowość wziąłem na testy z filmów widać że jakiś huk mają + całkiem ładny tytan 

Do StuFFu dojdą na pewno jeszcze kilka wyrzutni oraz drobnych artykułów 

No dobra kolejna skromna dostawa z Ins... paczka doszła choć pare mankamentów jest m.in podstawki od małych wyrzutni pourywane bo były po prostu wrzucone do paki i petardy c4 ehh rozsypane w tym jedna totalnie bez niczego w środku -_-  koszt ok 300-pln

aa jeden plus zamiast 2x wyrzutnia 20mm dostałem 2x 25mm :f_a:, zdjęcie całości a dojdzie jeszcze zrobię lepszym apratem ;]

IMG-20191216-150127.jpg

Edited by przemo312132