Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nawet fajna fontanna. Od razu powiem, że nie należy tak dokładnie patrzyć na wysokość efektu. Oni chyba tutaj trochę zawyżają na tych filmach. Bo raz widziałem na filmie jak zwykła amatorska wyrzutnia strzelała pociski na 90m, wątpię, żeby było aż 90m :???:

Moja ocena fontanny to 8/10

Posted
Bo raz widziałem na filmie jak zwykła amatorska wyrzutnia strzelała pociski na 90m, wątpię, żeby było aż 90m :???:
he he no to faktycznie możliwe nie jest bo profesjonalne "skrzynki" na taką wysokość nie latają ... a co do tej fontanny wysokość ognia ok 3,4m no i do tego wspaniały krakling który podbija wysokość prawie pod 10m, moim zdaniem jak na fontannę wysokość w sam raz..
Posted

Ładny efekt crackingu na początku, a co do tego zawyżania to również się zgadzam, przecież jak by te metry były pokazane tak jak są to sama fontanna by miała z metr :mrgreen: Ta fontanna miała efekt gdzieś na 2,5 metra. Ja bym chyba jej nie kupił za 30 zł, bo aż tak strasznie nie lubie fontann, wole za tą cene kupić dobrą wyrzutnie z SP których za tą cene jest wiele, dołożyć 5,50 zł i mam Continental Express który też jest bardzo ładny, tyle że niższy :)

• 2 years later...
  • 2 years later...