Peter829 2 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Stuff był głównie brany z PiroArt.eu (406,82 zł) i PiroPolska.pl (221,15 zł) Do tego wykorzystany bon 50 zł + darmowa wysyłka z ins-fireworks.pl (Wykorzystane 49,30 zł) Za całość wyszło: 627.97 zł + zamówienie z ins W tym moje 483.97 zł a 144 innej osoby ale i tak strzelamy jak co roku razem Wyrzutnie:- JW06 Kasjopeja- XN116020 Fireworks (Innej osoby)- C4925P Panda (Innej osoby)- PM2331 Techno & House- TXB023 SORBET- TXB074 Viserion- PXB3503 PRO FIRE ORANGEMożdzierze:- R09012 Artillery Shells 12 kul 1.5Wulkany:- FC4001-4 Mix fontann stożkowych (Innej osoby)- FC8002 Fontanna stożkowa Silver (Za bon 50 zł z ins-fireworks)- FC1303 Fontanna stożkowa ColourRzymskie ognie:- JW19 Dracula- PPBC10021 California Dreaming Rakiety:- JR8 Rakiety Diabolo (Za bon 50 zł z ins-fireworks)- JR07 Rakiety Jorge (Za bon 50 zł z ins-fireworks) Zapalniczka:- Palnik gazowy JET 1300C- Palnik gazowy MINI JET 1300C (Innej osoby z tamtego roku nie ma go na tym zdj) Petardy:- PETARDA LONTOWA MA2 MEFISTO MANNA NEW (Gratis z PiroArt.eu)- EX1 Petardy Explosive (Za bon 50 zł z ins-fireworks) Fotka: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 wszystkiego po trochu, są wyrzutnie na północ i jest coś do zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlach 5 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Jest się czym pobawić i jest czym zrobił woow Ciekawy jestem tej kosteczki z PM, bo jest na nie bum,a Sorbet jest tak wychwalany, że jego obecność normalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter829 2 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 2 godziny temu, Gerlach napisał: Jest się czym pobawić i jest czym zrobił woow Ciekawy jestem tej kosteczki z PM, bo jest na nie bum,a Sorbet jest tak wychwalany, że jego obecność normalna Też mnie ona zastanawia na filmach niby ok ale wiesz jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 119 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Bardzo fajny stuff są konkrety ale jest też czym sobie postrzelać przed północą widzę duży progres w porównaniu do zeszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Bardzo ładny zestawik.Konkretne wyrzutnie.Pro fire na pewno zrobi wrażenie.Sorbet też nie zawiedzie.Jest moździerz.Ciesz sie bo na pewno po raz ostatni nią strzelasz.Są też rzeczy do zabawy...Podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter829 2 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 26 minut temu, Kamil911 napisał: Bardzo fajny stuff są konkrety ale jest też czym sobie postrzelać przed północą widzę duży progres w porównaniu do zeszłego roku. Patrząc na wydane to prawie 2x więcej w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter829 2 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Nikt nic nie pisze a zapytać trzeba W jakiej kolejności by to odpalić? ma ktoś jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Dnia 25.12.2018 o 04:02, Peter829 napisał: Nikt nic nie pisze a zapytać trzeba W jakiej kolejności by to odpalić? ma ktoś jakiś pomysł? Ja bym to odpalił w takiej kolejności: -Kasjopeja, -Fireworks, -Panda, -Viserion, -ta niebieska kostka od pyro Moravi, -Sorbet, I na finał odpaliłbym Pro fire.Możesz coś zmienić w ułożonej przeze mnie listy odpalania,bo nie każdemu może się ona podobać.Myślę ,że chociaż trochę Ci pomogłem. Pozdrawiam Crazy monster 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter829 2 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 4 godziny temu, Crazy monster 100 napisał: Ja bym to odpalił w takiej kolejności: -Kasjopeja, -Fireworks, -Panda, -Viserion, -ta niebieska kostka od pyro Moravi, -Sorbet, I na finał odpaliłbym Pro fire.Możesz coś zmienić w ułożonej przeze mnie listy odpalania,bo nie każdemu może się ona podobać.Myślę ,że chociaż trochę Ci pomogłem. Pozdrawiam Crazy monster 100 Dzięki za propozycję właściwie to myślałem podobnie Ja bym chyba jednak nieco zmienił kolejność - Kasjopeja - Fireworks - Panda - Techno House z PyroMoravi - Sorbet - Viserion ( on tu tylko dlatego ze ma te salwy po 3 wiec przed finalem mysle ze idealnie by sie wpasowal) - Pro Fire Orange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Dobrze wykąbinowane.Lepiej faktycznie daj Viseriona po Sorbecie.Obie super ale Viserion bardziej dynamiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter829 2 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Ktoś jeszcze chce coś dodać od siebie zanim wyleci to w powietrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi