MlodyZ 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ja dzisiaj odpalałem swoje i miały prawie 1,50 Bardzo ładne fontanny jak za tą cene W przyszłym roku kupię więcek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yusha 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 WOW! Odpaliłam je dzisiaj o północy i fontanna na 100% miała ponad metr siedemdziesiąt! :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 FUJI z hesti.Bardzo wysoki , ładny efekt.10/10 polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkossi 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Hmm... ja osobiście nieprzepadam za wulkanami ale wpadło mi to w oko spośrud kilku półek w realu...Tanie są i jakoś tak kupiłem za taką cenę 8/10 kosztowało mnie to 2.99 za 2 fujie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk93 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ja miałem te wulkany dwa lata temu. Bardzo fajne jak na taką niską cenę. Niestety jeden był nie wypałem, ale mój kolega też je miał i u niego wszystkie wypaliły. Moim zdaiem opłacają sie bo efekt jest ładny i cena niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafik_15 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Dzsiaj nakrecony film tego wulkanu :smile: Film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Nooo może za 2.99 (po tyle były w Auchan) się opłaca, ale wg. mnie nie zachwycają. Szybko się nudzą jak się ma ich troche więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Bardzo ładne i tanie te wulkany Kuzyn dał za nie 5 zł, ale bardzo się opłacało Dobre na rozpoczęcie pokazu lub do zabawy przed 24 Moja ocena : 9 / 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rt3k 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zakupiłem na ten rok w Carrefourze za 2,99zł za zestawik (2 wulkany w zestawie), wczoraj odpaliłem 1 sztuke i musze przyznać, że efekt jest świetny i przerósł moje oczekiwania, jak najbardziej polecam !Ocena: 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi