Fear 0 Posted November 27, 2007 Symbol: HE0164A Nazwa: FujiOpis: Wulkan 6 sztuk wysokie big font - kolorowe - zielone, srebrne, czerwone kaskadyZdjęcie: http://www.pirotechnika.pl/images/stories/...nne/HE0164A.jpgFilm: - brak -Cena hurtowa: nie znam, były w carrefourze po 2zł za paczke...Cóż mogę powiedzieć? te malutkie wulkany zrobiły na mnie ogromne wrażenie... jestem fanem wulkanów i raczej kupuje je na sylwestra po 10 paczek... czyli 20 wulkaników... uwielbiam je! takie malutkie a efekt super iskry wysoko lecą, długo się pali... srebrne i zielone są najpiękniejsze...Czekam na wasze opinie na temat tych wulkanów/fontannFirek poleca!√ Quote
FireMan 0 Posted November 27, 2007 Wulkany fuji są naprawde niezłe.Kupiłem je kilka razy w auchanie po 1.79zł.Jak na swoją wielkość efekt jest naprawde niezły.Jedyna wada , to to , że niekiedy one się sypią(wylatuję z nich proch).8/10 Quote
velibrum 12 Posted November 27, 2007 Też je często kupuję. Zazwyczaj w realu, bo tylko tam mam do nich dostęp po 2,99 zł. To drogo, ale jak na taki ładny efekt to warto. Jest to duży rywal dla silver cascade z jorga, ale efekt mają podobny ( miałem oba ) a fuji są tańsze. Polecam! Szczególnie na zabawy porzed sylwkiem ( mi zawsze schodzą przed 31 grudnia ) Quote
Anton 0 Posted November 27, 2007 He 0164He 0164 A He 0164 A 1 wszystkie te postawy mają odmienne barwy (czerwienny modry zielony żółty) Quote
witus 0 Posted November 27, 2007 He 0164He 0164 A He 0164 A 1 wszystkie te postawy mają odmienne barwy (czerwienny modry zielony żółty) Wielkie dzięki Anton za wrzucenie filmów tych wulkanów, jako jedyny wrzucasz na forum filmy produktów z Hestii Fontanny bardzo ładne, zwłaszcza jeżeli popatrzymy na ich cenę i wielkość. Efekt jest fajny, jedyne doczepię się do krótkiego trwania efektu, no ale czego można wymagać za około 2 zł. Quote
Anton 0 Posted November 27, 2007 Hestia bardzo ładna firma, dopiero nie ma video swoich towarów :cry: , doprowadzać się wszystko czynić samemu Quote
Yusha 0 Posted December 8, 2007 Kocham piramidki i są niezłe miałam je z kolegą na sylwku i powiem, że malutkie tanie ładny efekt i nawet jak na takie malutkie to wysokie płomienie... 10/10 Quote
Dako 1 Posted December 9, 2007 Nom ta jest fajna i nie droga może będzie w realu to ją zakupię ;] 9+/10 Quote
Anton 0 Posted December 14, 2007 Chciał napisać w temacie HE 1002 ale ją zakryły......Royal Vulkan HE 1002 Quote
Dako 1 Posted December 14, 2007 Chciał napisać w temacie HE 1002 ale ją zakryły......Royal Vulkan HE 1002 Bardzo fajny wulkan co widać na filmie hestia pod tym względem wulkanów/petard ma bardzo dobre produkty Quote
maki99 0 Posted December 14, 2007 Dobrze wiedziec co to jest ja sobie to kupiłem a 2zł i za taki efekt ocena:10/10 :razz: Quote
Guest Felix Posted December 14, 2007 Ten Wulkan jest bardzo fajny co roku kupuję 5 paczek w Realu (2,39 zł opakowanie)Jak na taki rozmiar i cenę to bardzo ładna fontanna jestWedług mnie lepsze od tych Silver Cascade z jorge Najlepszy (jak dla mnie ) wulkan na rynku a kategoriiCena - JakośćW niedzielę jadę kupić 1 opakowanie tych wulkanówi będą filmy Quote
Kamilegionista 0 Posted December 23, 2007 Kupiłem dziś paczke tych wulkaników w realu, jak odpale i nagram to dam film Quote
bedzio 1 Posted December 23, 2007 Wczoraj w Realu w Jankach te wulkany kosztowały prawie 4 zł . Quote
jano 0 Posted December 24, 2007 Wg mnie to nie sa najlepsze. Ale jednak jak na takie najmniejsze to moga byc :razz: Quote
?ukasz9312 0 Posted December 26, 2007 Dobry wulkan jak na ta cene oczywiscie :razz: Miałem go;efekt ładny - jego iskry leca blisko na 2 m,ale jak kazdy maly wulkan-jego ego nie trwa dlugo .W kazdym razie polecam : Quote
Yusha 0 Posted December 26, 2007 Też te wulkany za 4 zł widziałam i jak na taki efekt to chyba się opłaca... :roll: Quote
Kamilegionista 0 Posted December 26, 2007 efekt ładny - jego iskry leca blisko na 2 m 2 metry? :>:> chyba coś przesadzasz Ja mam to jak odpale i nakręce to zobaczymy Quote
?ukasz9312 0 Posted December 27, 2007 Kamilegionista - sam zobaczysz blisko 2 metrow : :grin: : Quote
Pawe? pawcio 0 Posted December 27, 2007 Ja mialem troche za nie lipe bo gdy juz sie on wypali to duzo dymu i jakas glupia sąsiadka wyszla i sie darla :shock: Quote
Yusha 0 Posted December 27, 2007 W Cerrfourze 2 szt. za 2.59 zł Kupiłam 4 szt. 2 już wypalone z tym, że pierwsza nie wypaliła i musiałam rozbierać... :lol: Quote
kameleon 1 Posted December 27, 2007 ja dzisiaj jednego odpalilem i lecia na 2.5m super jest polecam Quote
Fear 0 Author Posted December 28, 2007 W Cerrfourze 2 szt. za 2.59 zł Kupiłam 4 szt. 2 zł to cena max. ja za 3zł, no ok... 2.59 bym nie kupił... pierwsza nie wypaliła i musiałam rozbierać... :lol: A potem się dziwić, że dziecko biedny płacze w reklamie an Te wu enie i mówi jakie to ono biedne bo ma poparzenie 2 stopnia... Pisze, żeby nie rozbierać.. Przeraża mnie ludzka głupota... Quote
Kamilegionista 0 Posted December 29, 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=qXBZjxkwh5gProsze oto filmik który obiecywałem, a co do Łukasza9312 - na pewno nie miał 2 metrów, miał góra 1,20 m ... Ale ogólnie kiepski, krótki był, ale w zasadzie niema sie czego spodziewać jak za tą cene... Quote
Recommended Posts