Jump to content

Recommended Posts

Posted

Symbol: HE0164A
Nazwa: Fuji
Opis: Wulkan 6 sztuk wysokie big font - kolorowe - zielone, srebrne, czerwone kaskady
Zdjęcie: http://www.pirotechnika.pl/images/stories/...nne/HE0164A.jpg
Film: - brak -
Cena hurtowa: nie znam, były w carrefourze po 2zł za paczke...

Cóż mogę powiedzieć? te malutkie wulkany zrobiły na mnie ogromne wrażenie... jestem fanem wulkanów i raczej kupuje je na sylwestra po 10 paczek... czyli 20 wulkaników... uwielbiam je! takie malutkie a efekt super iskry wysoko lecą, długo się pali... srebrne i zielone są najpiękniejsze...
Czekam na wasze opinie na temat tych wulkanów/fontann
Firek poleca!√

Posted

Wulkany fuji są naprawde niezłe.
Kupiłem je kilka razy w auchanie po 1.79zł.
Jak na swoją wielkość efekt jest naprawde niezły.
Jedyna wada , to to , że niekiedy one się sypią(wylatuję z nich proch).
8/10

Posted

Też je często kupuję. Zazwyczaj w realu, bo tylko tam mam do nich dostęp po 2,99 zł. To drogo, ale jak na taki ładny efekt to warto. Jest to duży rywal dla silver cascade z jorga, ale efekt mają podobny ( miałem oba ) a fuji są tańsze. Polecam! Szczególnie na zabawy porzed sylwkiem ( mi zawsze schodzą przed 31 grudnia )

Posted

Można nawet pare lontem połączyć fajny efekt by był ;p

Posted
He 0164
He 0164 A
He 0164 A 1
wszystkie te postawy mają odmienne barwy (czerwienny modry zielony żółty)

Wielkie dzięki Anton za wrzucenie filmów tych wulkanów, jako jedyny wrzucasz na forum filmy produktów z Hestii :)

Fontanny bardzo ładne, zwłaszcza jeżeli popatrzymy na ich cenę i wielkość. Efekt jest fajny, jedyne doczepię się do krótkiego trwania efektu, no ale czego można wymagać za około 2 zł. :wink:
Posted

Hestia bardzo ładna firma, dopiero nie ma video swoich towarów :cry: , doprowadzać się wszystko czynić samemu :wink:

• 2 weeks later...
Posted

Kocham piramidki i są niezłe miałam je z kolegą na sylwku i powiem, że malutkie tanie ładny efekt i nawet jak na takie malutkie to wysokie płomienie... 10/10

Posted

Nom ta jest fajna i nie droga może będzie w realu to ją zakupię ;] 9+/10

Posted
Chciał napisać w temacie HE 1002 ale ją zakryły......Royal Vulkan HE 1002

Bardzo fajny wulkan co widać na filmie hestia pod tym względem wulkanów/petard ma bardzo dobre produkty
Posted

Dobrze wiedziec co to jest ja sobie to kupiłem a 2zł i za taki efekt ocena:10/10 :razz:

Guest Felix
Posted

Ten Wulkan jest bardzo fajny ;)
co roku kupuję 5 paczek w Realu (2,39 zł opakowanie)
Jak na taki rozmiar i cenę to bardzo ładna fontanna jest
Według mnie lepsze od tych Silver Cascade z jorge :)
Najlepszy (jak dla mnie ) wulkan na rynku a kategorii
Cena - Jakość

W niedzielę jadę kupić 1 opakowanie tych wulkanów
i będą filmy ;)

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj w Realu w Jankach te wulkany kosztowały prawie 4 zł :mad:.

Posted

Wg mnie to nie sa najlepsze. Ale jednak jak na takie najmniejsze to moga byc :P :razz:

Posted

Dobry wulkan jak na ta cene oczywiscie :razz: Miałem go;efekt ładny - jego iskry leca blisko na 2 m,ale jak kazdy maly wulkan-jego ego nie trwa dlugo :sad: .W kazdym razie polecam :!:

Posted

Też te wulkany za 4 zł widziałam i jak na taki efekt to chyba się opłaca... :roll:

Posted
efekt ładny - jego iskry leca blisko na 2 m

2 metry? :>:> chyba coś przesadzasz :P Ja mam to jak odpale i nakręce to zobaczymy :cool:
Posted

Kamilegionista - sam zobaczysz blisko 2 metrow :!: :grin: :!:

Posted

Ja mialem troche za nie lipe bo gdy juz sie on wypali to duzo dymu i jakas glupia sąsiadka wyszla i sie darla :shock:

Posted

W Cerrfourze 2 szt. za 2.59 zł :D Kupiłam 4 szt. 2 już wypalone z tym, że pierwsza nie wypaliła i musiałam rozbierać... :lol:

Posted

ja dzisiaj jednego odpalilem i lecia na 2.5m super jest polecam

Posted
W Cerrfourze 2 szt. za 2.59 zł :D Kupiłam 4 szt.

2 zł to cena max. ja za 3zł, no ok... 2.59 bym nie kupił...
pierwsza nie wypaliła i musiałam rozbierać... :lol:

A potem się dziwić, że dziecko biedny płacze w reklamie an Te wu enie i mówi jakie to ono biedne bo ma poparzenie 2 stopnia... Pisze, żeby nie rozbierać.. Przeraża mnie ludzka głupota...