Jump to content

[przemo312132] StuFF 18/19r

przemo312132

Recommended Posts

Jak na początek to bardzo ładnie przemo ;) masz kostki El titanio wyrzutnie które sam chciałem mieć efekt z pewnością będzie na niebie bez dwóch zdań :) i czekam na kolejną część. 

Naprawdę fajne zgrabne wyrzutnie.Trafny wybór.Nie ma słabości.Tez mam indepedence.Na filmach wyglada super.Czekamy na wiecej Tomaszu?

• 2 weeks later...
Dnia 31.10.2018 o 23:24, damian7878 napisał:

Naprawdę fajne zgrabne wyrzutnie.Trafny wybór.Nie ma słabości.Tez mam indepedence.Na filmach wyglada super.Czekamy na wiecej Tomaszu?

Przemku*

Indepedence miałem już i się spodobała wygląda jak na filmie 

Dla mnie brakuje jednej wyrzutni na finał, takiego zakończenia :) Polecam fireballa 30mm :D Kupuję go co roku, robi robotę :D

Kolejne zamówienie ok 320zł stuff idzie z kolei jak co roku taki uniwersalny 

JtIaTrI.jpgjRPdO5Z.jpg

I dziękuję sklepowi PiroArt za miły upominek w stylu retro  zawsze chciałem mieć te windowmakery małe cyrko też super ? 

CVEGt2j.jpg

Zastanawiające, czy petardy jeszcze ze starego rozdania na drasce, czy z nowego rozdania na loncie. Zresztą Widow Makerów i Super Crackerów nie było chyba nigdy w wersji na draskę...

Wariaty. O proszę jaki klasyk się uchował.

Applauzy były wymieniane na forum obok Perfectów jako jedne z najlepszych rakiet w kategorii cena/jakość. Widać, że czytasz posty. 

WM pisało draska tak wiec fajowo ;D, wariaty mega są kiedyś dawnoo miałem paczkę szkoda że jedną co do rakiet miałem oba już na zeszłe sezony a posty i tak czytam mimo to wybór własnej woli 

Zestaw ułożony pod dlugą i fajną zabawe.Widze fajne male wyrzutnie.Jakis szal chyba na te 16stki od Pyro moravi w tym roku?.Ale nie ma co sie dziwic...Sa super.Fireball tez zachwyci z pewnoscia.

• 2 weeks later...

Same fajne kostki Fireball zrobi na tobie duże wrażenie wiem co piszę ;) finał jest boski ciężko opisać to słowami FireShow też niczego sobie kosteczka bardzo fajna Perfecty i Aplauzy jedne z lepszych rakiet z pewnością w czołówce  pod względem ceny i jakości same przemyślane pozycje przemo :) będziesz miał mnóstwo zabawy i efektu ! 

Super crackery, widow makery ahh nostalgicznie się zrobiło:) do północy powinno wystarczyc stuffu :)

• 2 weeks later...

250zł FajerwerkiTanio ;) no to teraz zabawy nie wiem czy starczy dojdą markety i ewentualnie jakiś stragan ;]  PS: Fota całości dziś bądź w weekend 

doU6cTh.jpg

Guest

Piro śmieci cała masa ?

Tylko robisz fotki na takim zoom albo tak skalujesz zdjęcia, że te małe petardy czy kostki wyglądają na giganty ?

Powiem Ci szczerze,że ilością nie grzeszysz?.Bardzo duże tego.Zabawy będziesz miał na cały wieczór.Na północ też będą fajne wyrzutnie? .

• mantis changed the title to [przemo312132] StuFF 18/19r