ITPassion 0 Posted July 2, 2018 Witam. Na wstępie chciałbym zaznaczyć, iż na forum jestem nowy. Dziś przychodzę z pewnym zamówieniem. Co myślicie? Quote
mpiwowski 183 Posted July 3, 2018 Myślę, że chwalenie się profi materiałami w internecie to głupota totalna. Quote
mantis 509 Posted July 3, 2018 Sprzęt masz taki jakby forum o fajerwerkach nie było Ci obce. Zakładam, że interesujesz się piro od dłuższego czasu. Wyraźne nastawienie na mocne kalibry. Konkrety o których większość ludzi może jedynie pomarzyć. Tak jak Mpiwowski napisał - lepiej wcześniej pochwalić się jakąś treścią, że działasz w branży pirotechnicznej i masz pozwolenia, dopiero potem wstawiać zdjęcia artykułów profesjonalnych, bo różni ludzie mogą różnie zareagować na takie coś. Jeśli wiesz o co mi chodzi. Quote
mpiwowski 183 Posted July 3, 2018 29 minut temu, mantis napisał: Tak jak Mpiwowski napisał - lepiej wcześniej pochwalić się jakąś treścią, że działasz w branży pirotechnicznej i masz pozwolenia, dopiero potem wstawiać zdjęcia artykułów profesjonalnych, bo różni ludzie mogą różnie zareagować na takie coś. Jeśli wiesz o co mi chodzi. Stawiam, że ma to nielegalnie. hehe Quote
ITPassion 0 Author Posted July 3, 2018 Uprzedzając wszystkie pytania dotyczące pochodzenia, całość widoczna na zdjęciu NIE była kupiona na terenie Rzeczpospolitej Polski Fotografie udostępniam na własną odpowiedzialność. Quote
Crazy monster 100 2 Posted July 9, 2018 Nie działają ponieważ tam była kat.4.Ja widziałem Cytat KAT.4 ma moc Quote
k4n4li4 276 Posted July 9, 2018 W sumie mam wyjebane czy to kat.4, robi to na swoją odpowiedzialność. Jak go zamknąto jego sprawa Quote
mpiwowski 183 Posted July 10, 2018 4 godziny temu, k4n4li4 napisał: W sumie mam wyjebane czy to kat.4, robi to na swoją odpowiedzialność. Jak go zamknąto jego sprawa No wiadomo, że mamy to gdzieś. Po prostu dałem ostrzeżenie. Quote
Recommended Posts