Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Na wstępie chciałbym zaznaczyć, iż na forum jestem nowy. Dziś przychodzę z pewnym zamówieniem. Co myślicie? 

DSC_0170.JPG

DSC_0181.JPG

Posted

No zabawy to ci napewno nie zabraknie.

Posted

Myślę, że chwalenie się profi materiałami w internecie to głupota totalna. :)

Posted

Sprzęt masz taki jakby forum o fajerwerkach nie było Ci obce. Zakładam, że interesujesz się piro od dłuższego czasu. Wyraźne nastawienie na mocne kalibry. Konkrety o których większość ludzi może jedynie pomarzyć.

Tak jak Mpiwowski napisał - lepiej wcześniej pochwalić się jakąś treścią, że działasz w branży pirotechnicznej i masz pozwolenia, dopiero potem wstawiać zdjęcia artykułów profesjonalnych, bo różni ludzie mogą różnie zareagować na takie coś. Jeśli wiesz o co mi chodzi.

Posted
29 minut temu, mantis napisał:

Tak jak Mpiwowski napisał - lepiej wcześniej pochwalić się jakąś treścią, że działasz w branży pirotechnicznej i masz pozwolenia, dopiero potem wstawiać zdjęcia artykułów profesjonalnych, bo różni ludzie mogą różnie zareagować na takie coś. Jeśli wiesz o co mi chodzi.

Stawiam, że ma to nielegalnie. hehe

Posted

Uprzedzając wszystkie pytania dotyczące pochodzenia, całość widoczna na zdjęciu NIE była kupiona na terenie Rzeczpospolitej Polski :) 
Fotografie udostępniam na własną odpowiedzialność. 

Posted

W sumie mam wyjebane czy to kat.4, robi to na swoją odpowiedzialność. Jak go zamknąto jego sprawa :)

Posted
4 godziny temu, k4n4li4 napisał:

W sumie mam wyjebane czy to kat.4, robi to na swoją odpowiedzialność. Jak go zamknąto jego sprawa :)

No wiadomo, że mamy to gdzieś. Po prostu dałem ostrzeżenie. :)

• mantis changed the title to [ITPassion] Zakupy 2018/2019