przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Co myślicie o tegorocznej ofercie? Co warto kupić ? No jak co zestaw Hong Kong x6 A wql Tanio tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mks 2 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Lol Hong-Kong w biedrze jest zawsze po 10zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 W biedrze był dwa lata temu hong-kong, teraz jest inny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifa127 1 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Racja, te rakietki z zestawu hong kong mają ponoć niezły rozprysk ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mks 2 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 ale ten zestaw co w Biedronce jest to jest chyba to samo o ile wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifa127 1 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Tylko iż ten zestaw był dwa lata temu, w tamtym roku go nie było, a w tym nie wiadomo jak to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireworksMaster 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Pamiętajcie że te duże ceny to ceny NETTO i należy doliczyć 23% vatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@Gerard@ 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Jest też najważniejsza,nierozstrzygnięta jeszcze kwestia...Czy prywatna osoba może tam coś w ogóle kupić?W jednym miejscu czytałem,że bez problemu,gdzieś indziej zaś o wymaganym posiadaniu działalności gospodarczej?Jeżeli ktoś ma lub zdobędzie sprawdzone informacje na ten temat to bardzo proszę o info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dDamixon 3 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 pytałem się rodziców i oni mówili że nie tylko trzeba mieć działalność, ale też musi ona być zarejstrowana w tym sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 pytałem się rodziców i oni mówili że nie tylko trzeba mieć działalność, ale też musi ona być zarejstrowana w tym sklepie czyli musisz miec wyrobiona karte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Sklep działa na tej samej zasadzie do Makro, nie trzeba mieć firmy swojej można kupować także na dane znajomego, wystarczy podać NIP przy kasie i tyle.Ale ten znajomy musiał już wcześniej kupować, wtedy jego dane są już w bazie. Sory za brak składni znać ale jestem już zmęczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Te wulkaniki EXTREME to nie jest przypadkiem linia produktów JORGE dla Tesco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Te wulkaniki EXTREME to nie jest przypadkiem linia produktów JORGE dla Tesco? Owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifa127 1 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Owszem. Te wulkany również można kupić na fajerwerkimarket.pl więc nie tylko dla tesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Te wulkany również można kupić na fajerwerkimarket.pl więc nie tylko dla tesco Bo to są prawdopodobnie te, które się nie sprzedały w TESCO i wróciły do importera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dDamixon 3 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Od kiedy ta oferta jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Od 14 grudnia. Wystarczy wejść na strone i trochę poszukać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Byłem dziś w Eurocashu w Warszawie i niestety zostałem odesłany do wyjścia.Bez działalności gospodarczej nie da rady nic kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol14e3 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 jest już nowa gazetka z fajerwerkami na 2012/2013 tylko musicie sobie pobrać SYLWESTER http://www.kdwt.com.pl/Promocje/FolderKDWT/tabid/67/Default.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Achhh.... Eurocash miał co roku bardzo ciekawą ofertę złożoną z Jorge a teraz... badziewie i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker97 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 żeby kupować to trzeba mieć działalność gospodarczą czy karte bo ja nie posiadam czy mode robić tam zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheFireWorksManiac 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Nie trzeba mieć działalności Możesz śmiało kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 jest już nowa gazetka z fajerwerkami na 2012/2013 tylko musicie sobie pobrać SYLWESTER http://www.kdwt.com.pl/Promocje/FolderKDWT/tabid/67/Default.aspx Jak dla mnie ,to narazie nic ciekawego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mks 2 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Byłem dziś w Eurocashu w Warszawie i niestety zostałem odesłany do wyjścia.Bez działalności gospodarczej nie da rady nic kupić. To jak wreszcie można tam kupować bez działalności gospodarczej , czy nie!? Bo każdy co innego mówi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Oferta na rok 2014/2015 http://www.hurtownie.eurocash.pl/pub/pl/i-gazetki/Eurocash%20sylester/index.html#/14/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi