Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Witam przedstawiam wam stuff jak narazie koszt 400 zł ,Nastepne zam.idzie w kostki jak na razie zamówiłem z piropolska oraz fajerwerkitanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 No stary czekam co w tym roku wykminisz za Stuff już się doczekać nie mogę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 [acronym=''][/acronym] Jak na razie skromnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Po za jedną świetną wyrzutnią nic specjalnego.Zabawy i frajdy z odpalania w Sylwestra ci jednak nie będzie brakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Po za jedną świetną wyrzutnią nic specjalnego.Zabawy i frajdy z odpalania w Sylwestra ci jednak nie będzie brakować No to chodzi właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Ciekawie się zapowiada i masz jak widzę tą samą wyrzutnie kątową co ja będziesz zadowolony Bo w sylwestrze nie chodzi o to aby puścić w niebo w 50 sek 300 zł + tylko dobrze się bawić i strzelać jak najdłużej ! Ale petard to masz w huk ja bym już odpuścił i szedł w efekty. ciekaw jestem kolejnej paczki. ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Ciekawie się zapowiada i masz jak widzę tą samą wyrzutnie kątową co ja będziesz zadowolony Bo w sylwestrze nie chodzi o to aby puścić w niebo w 50 sek 300 zł + tylko dobrze się bawić i strzelać jak najdłużej ! Ale petard to masz w huk ja bym już odpuścił i szedł w efekty. ciekaw jestem kolejnej paczki. ! Jestem zdania takiego ,że dopóki mam zajawke to musi być dużo zabawy efekt potem No coś jeszcze będzie fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fire798 0 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Jest i stuff od soldiera jak narazie to widzę masz tam jakieś zimne ognie do zabawy ale jak mówisz że to pierwsza część to czekam na kolejne żeby ocenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonXVX 8 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Na razie nic specjalnego . Widzę parę dobrych petard, trochę pierdół i jeden rodzynek w postaci pięknej kątówki. Czekam na dalszy rozwój sytuacji, bo jak na razie mało efektu tu widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Na razie nic specjalnego . Widzę parę dobrych petard, trochę pierdół i jeden rodzynek w postaci pięknej kątówki. Czekam na dalszy rozwój sytuacji, bo jak na razie mało efektu tu widzę f*ck efekt tylko Huk xDD #faraszteam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Paczka z Bigfun z okazji Black friday Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Ciekawe jak wypadnie Blade 50mm :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Ciekawe jak wypadnie Blade 50mm :> Też jestem Ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianoGKW 20 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Zdecydowanie za mało petard kupiłeś..Farasz będzie zniesmaczony..Widzę udało Ci się jeszcze zgarnąć PXR302 Bazooka. 2" na koniec milutkie dla oka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Skromna fotka całości zostały jeszcze małe zakupy w markecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Zdecydowanie za mało petard kupiłeś..Farasz będzie zniesmaczony..Widzę udało Ci się jeszcze zgarnąć PXR302 Bazooka. 2" na koniec milutkie dla oka;) Mam wieciej petard niż farasz Też je lubie i zawsze zostają xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fibonacci 22 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Który model bazooki zakupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Który model bazooki zakupiłeś? Mam dwie A i B A co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fibonacci 22 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Pytam z ciekawości, bo nie zamówiłeś wszystkich 4 więc musiałeś się zastanowić Jak kolega wyżej, również jestem ciekawy jak wypadnie Blade. Ogólnie, subiektywnie oceniając, stuff bardzo zróżnicowany, są baterie, rakiety, petardy i inne bajery, co mi się podoba. Sam takie stuffy preferuję :xmas_happy: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Pytam z ciekawości, bo nie zamówiłeś wszystkich 4 więc musiałeś się zastanowić Jak kolega wyżej, również jestem ciekawy jak wypadnie Blade. Ogólnie, subiektywnie oceniając, stuff bardzo zróżnicowany, są baterie, rakiety, petardy i inne bajery, co mi się podoba. Sam takie stuffy preferuję :xmas_happy: pozdro Jak dla mnie A i b najlepsze Dziękuje serdecznie za opinie ;)Chociaż ktoś mnie rozumie:P Właśnie ja też jestem zwolennikiem multi kulti w stufie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 I ta paka z BF`a mi się już podoba jest moc są duże kostki i nawet Bazooki no nieźle w tym roku też planujesz nakręcić kompilację. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 I ta paka z BF`a mi się już podoba jest moc są duże kostki i nawet Bazooki no nieźle w tym roku też planujesz nakręcić kompilację. ? Dzięki Też coś na pewno bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 No no jestem pod wrażeniem.Super wyrzutnie!A ta 2 calówka będzie chyba udekorowaniem zabawy.Do tego artykuły do zabawy w odpowiednich ilościach.Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 No no jestem pod wrażeniem.Super wyrzutnie!A ta 2 calówka będzie chyba udekorowaniem zabawy.Do tego artykuły do zabawy w odpowiednich ilościach.Brawo! Też jestem Ciekaw co to będzie Tak właśnie jak dla mnie stuff to tylko różnorodność :xmas_laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi