k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Mega stuff, pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Kolejny elegancik konkret.Wykona na pewno robotę.Widze,że sporo gratisów dostałeś jak na kwotę 79zł Czekamy na zdjęcie całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Kolejny elegancik konkret.Wykona na pewno robotę.Widze,że sporo gratisów dostałeś jak na kwotę 79zł Czekamy na zdjęcie całości Faktycznie sporo gratisów sam byłem pod wrażeniem Uwielbiam efekt brokatu więc tej kostki nie mogło zabraknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Sky brocade jak stara wersja to jest piękna miałem ją 2x i 2x dała efekt WOoOOoooOOoOOOWWWW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Sky brocade jak stara wersja to jest piękna miałem ją 2x i 2x dała efekt WOoOOoooOOoOOOWWWW Właśnie widziałem ją w akcji na twoim kanale To jest akurat stara wersja z 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonXVX 8 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Miał być koniec a tu kolejne 3 paczki, szał zakupowy widzę 5 kolejnych kostek, 2 zestawy rakiet i jakieś pierdółki. A pewnie jeszcze coś będzie, jak nie już jest w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Kamilu Woow :O Na prawde stuff mega ! Petard Ci trochę nie brak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Kamilu Woow :O Na prawde stuff mega ! Petard Ci trochę nie brak ? Stawiam w tym roku na same efekty mam 5 paczek petard to i tak o wiele za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Witam dziś nadszedł wyjątkowy dzień doszła długo oczekiwana paczka z sklepu FajerwerkiMarket (dziękuje za trafiony gratis jakim była fontanna JF19 SOS ! :xmas_smile: ) oraz co nieco z sklepu INS Fireworks mianowicie same mozdzierze za obie paczki razem zapłaciłem 200 zł z groszami paczki te szły bardzo długo ale to nic dziwnego skoro sezon w pełni ale najważniejsze że dojechały i już są jest to dopełnienie Stuffu o 1 potężny konkret jakim jest wyrzutnia Spectrum. Wielu pewnie pomyśli że to nie koniec zakupów i tu chcę zapewnić że nic już się nie pojawi nawet paczka picollo. Pozostaje mi jedynie w najbliższym czasie cyknać fotkę całości i to tyle. (może) pojawi się film zależy od chęci. Czekamy na 31 Grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianoGKW 20 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Znowu ruszył na torebki po Wejherowie i hajs przewalil na piro.Kończ już bo nocy Ci zabraknie przy odpalaniu tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Znowu ruszył na torebki po Wejherowie i hajs przewalil na piro.Kończ już bo nocy Ci zabraknie przy odpalaniu tego. To koniec już wszystko i tak wypali się w sylwestra nic nie zostanie tylko poligon po strzelaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Świetne zakupy.Txb022 to bardzo trafny wybór.Na pewno się nie zawiedziesz.Załapałeś się na na moździerze,które już powoli stają się legendą Czekamy na zdj. całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Nie mogłem się oprzeć drobna paczuszka z Emiterami i palnikiem który będzie przeznaczony tylko do odpalania petard. PiroPolska koszt 60 zł + gratis petardy od Klaska Bomb czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 (edytowane) Przedstawiam wam większość mojego Stuffu jest to jakieś 90 % musiałem zrobić 2 zdjęcia ponieważ wszystko nie mieściło się na jednym zdjęciu pozostałe 10 % których nie ma to petardy emitery,stroboskopy i zabawki w zasadzie cały karton postanowiłem nie wyciągać wszystkich pierdółek z kartonu aby ponownie tego nie pakować, więc macie to co wszyscy lubią najbardziej czyli kostki i rakiety. i góra rzymiaków. ogółem 6 dużych kartonów upchanych pod schodami które musiałem wyciągać mam nadzieję że to docenicie. Całość kosztowała mnie około 1850 zł :xmas_happy: Edytowane 24 Grudnia 2017 przez Kamil911 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Sporo rakiet ale w miarę konkretnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Sporo rakiet kosteczek ! ojj będzie się działo za 7dni !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Fantastycznie!Stuff w moim stylu.takie uwielbiam,dużo wyrzutni w tym sporo konkretów i dobre rakiety.Całość na żywo musi podcinać nogi z wrażenia :xmas_laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Fantastycznie!Stuff w moim stylu.takie uwielbiam,dużo wyrzutni w tym sporo konkretów i dobre rakiety.Całość na żywo musi podcinać nogi z wrażenia :xmas_laugh: To prawda jest tego ogromnie dużo sam nie sądziłem że tyle tego mam po wypakowaniu. mam 3 palniki i mam nadzieję że wszystkie dotrwają do godziny 24:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Sporo rakiet kosteczek ! ojj będzie się działo za 7dni !!!! Tak jest Andrzeju armagedon już niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Tyle kostek i to nie byle jakich! I do tego ta ogromna iloć konkretnych rakiet a nawet nie zabrakło zabawy Odemnie 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Edit: Zdjęcie pierdółek również zrobiłem wstawione w poprzednim poście z zdjęciami całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi