Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Witam wszystkich odwiedzających ! Dziś przedstawiam wam 1 z 4 paczek która doszła dziś owa paczka to bardziej zabawa przed 12 ! (WYRZUTNIE) i na dzień 30 Grudnia. Za paczkę zapłaciłem 194 zł zakupy zrobione w sklepie Fajerwerki Shop. Jutro pojawi się mała paczka z PiroPolska więc bądzcie czujni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Super ! zapowiada się elegancki stuff msm konkurencje hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Super ! zapowiada się elegancki stuff msm konkurencje hehe Dzięki ! w poprzednim roku dostałem nauczkę i w tym roku idę tylko w efekty (kostki) bez większego badziewia itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireGorek1 2 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Ciekawy stuff rzymiaki wyrzytnie dadza ci sporo zabawy przed godzina 24.widze nawet oldschoolowe rakietki świstaki jak sie nie myle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Ciekawy stuff rzymiaki wyrzytnie dadza ci sporo zabawy przed godzina 24.widze nawet oldschoolowe rakietki świstaki jak sie nie myle. Pozdrawiam Tak dokładnie nie mylisz się dostałem je w ramach gratisu,taki też jest zamysł aby stuff był ciekawy a nie 10 paczek FP3 czy innych hukowców. Pozdrawiam wzajemnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Doszła dziś kolejna paczka tym razem z PiroPolska 100 zł z groszami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Doszła dziś kolejna paczka tym razem z PiroPolska 100 zł z groszami Widze SS thundery fajne do zabawy podobno kasjopeja strasznie mizerna teraz jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Widze SS thundery fajne do zabawy podobno kasjopeja strasznie mizerna teraz jest. Właśnie takie są plotki jedna na pierwszym SS jest Stara a na tym dzisiejszym jest calutka nowa jakby wyszła prosto z fabryki z naklejoną na boku książeczką instrukcją obsługi pod osobną folią ! Ale czy to prawda to nie wiem, Kolejna paczka 3/4 z FajerwerkiShop Jutro przychodzi Paczka nr 4 to będą same konkretne kostki na 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Kolejna paczka za 115zł która doszła dziś z sklepu Fajerwerki Shop. Kostki i jeszcze więcej rzymiaków ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireGorek1 2 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Planujesz cos z rzymiakami zrobic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Planujesz cos z rzymiakami zrobic ? Tak wyrzutnie w układzie Fan z 40/50 rzymiaków Crackling Candle 10 sh,wszystko będzie połączone szybkim lontem w grudniu zacznę ją robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Kolejna paczka za 115zł która doszła dziś z sklepu Fajerwerki Shop. Kostki i jeszcze więcej rzymiaków ! Zabawa będzie znakomita u ciebie Kamilu ! zapraszam do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Aktualizacja !: Zmiana planów jeśli chodzi o ilość paczek obecnie miały być 4 paczki lecz postanowiłem że i w tym roku trochę nadszarpnę budżet na tyle na ile mi to tylko pozwoli ! ile będzie paczek ? Sam nie wiem Pozdrawiam. We wtorek wleci kolejna paka z samymi rakietami z sklepu FajerwerkiMarket. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Aktualizacja !: Zmiana planów jeśli chodzi o ilość paczek obecnie miały być 4 paczki lecz postanowiłem że i w tym roku trochę nadszarpnę budżet na tyle na ile mi to tylko pozwoli ! ile będzie paczek ? Sam nie wiem Pozdrawiam. We wtorek wleci kolejna paka z samymi rakietami z sklepu FajerwerkiMarket. Oo stary będzie kozak stuffik :christmascool: już się nie moge doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 kup nowe tegoroczne emitery dźwięku crazy robots i gorilla bomb i porownaj te petardy bo jestem ich ciekawy ktore mocniej wybuchają, a nie byle co kupujesz i nie wiadomo co sie z czym je- nie pomogleś mi w celu wybrania petard. Na decybelomierzu od srachonego wychodzą prawie że identycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 27 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Dobrze rozplanowany budżet. Kompromis pomiędzy efektami a zabawą. Fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Aktualizacja: Dziś przyszła zapowiadana kolejna paczka z Rakietami z sklepu FajerwerkiMarket za którą dałem 180zł. Gratisy które otrzymałem to Latające pszczółki i petardy DoubleBangs 100szt. (2 strzałowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Cały sylwester będziesz mieć co robić, naprawdę stuff pokaźny i z fajnymi efektami, mam nadzieję że rakiety od jorga nie będą kopą bo jorge z rakietami strasznie opadło poziomem. Jak przetestujesz perfecty (to te z CE?) to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Cały sylwester będziesz mieć co robić, naprawdę stuff pokaźny i z fajnymi efektami, mam nadzieję że rakiety od jorga nie będą kopą bo jorge z rakietami strasznie opadło poziomem. Jak przetestujesz perfecty (to te z CE?) to daj znać To nie jest wszystko Dojdzie jeszcze na dniach z 4/5 kostek i reszta konkretnych wyrzutni w (grudniu) a co do Perfectów to tak są to z CE ale nadal utrzymują moc i walą pięknie tu masz link sprzed roku https://www.youtube.com/watch?v=v9fg1Qk2jaM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 To nie jest wszystko Dojdzie jeszcze na dniach z 4/5 kostek i reszta konkretnych wyrzutni w (grudniu) a co do Perfectów to tak są to z CE ale nadal utrzymują moc i walą pięknie tu masz przykładowy link sprzed roku https://www.youtube.com/watch?v=v9fg1Qk2jaM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Dziś przyszły 2 paczki z kilkoma kostkami jak wspomniałem i rakietami z PiroPolska i FajerwerkiMarket i dziękuje za piękne gratisy. za całość dałem 260 zł. Czy coś jeszcze dojdzie z pewnością tak kostki 30mm lecz dopiero w Grudniu stan kostek na dzień dzisiejszy 26. Całość całego Stuffu wstawię parę dni przed 31 Grudnia. Gratisy: PiroPolska - Wyrzutnia Bloom (Piromax) FajerwerkiMarket - 3 Rzymskie ognie 5 strzałów kaliber 25mm Tera Power i Super Meteor 2. (Kometa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ssak 13 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 znakomity stuff mnóstwo zabawy i efektu a jak dojdą do tego jeszcze większe wyrzutnie 30 mm to będzie dopełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianoGKW 20 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Ładnie to już wygląda,sporo bedziesz miał zabawy jak zabierzesz się za łączenie wyrzutni i rzymiaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Ładnie to już wygląda,sporo bedziesz miał zabawy jak zabierzesz się za łączenie wyrzutni i rzymiaków. Nie robie pokazu na pokaz to pójdę na miasto w tym roku chcę jedynie sobie postrzelać od tak dla utrzymania tradycji wolę odpalać kilkanaście razy niż jeden lont stawiam na zabawe i efekty jedynie powstanie ogromna wyrzutnia z rzymiaków Crackling Candle bo mam ich w Pi..u i trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireGorek1 2 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Z pewnoscia bedziesz mial co robic przed sylwestrem rakiety od jorge przykuly moja uwage ? cóż to za rakiety bo klasykiem pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi