Jump to content

Recommended Posts

Posted

• [22.11.2016] BigFun

zr0OlEQ.jpg

Wartość: 141,21 PLN

Przesyłka: 19,00 PLN

RAZEM: 161,21 PLN

Link do sklepu: http://sklepbigfun.pl/

• Resztki z Sylwestra + odpust

UBGkgVr.jpg

RAZEM: około 18,00 PLN

* * * * *

Grzechem byłoby nie skorzystać z tegorocznej promocji BigFuna. Przy zakupach powyżej 100 PLN można było wybrać za 1,00 PLN moździerz TXM434 Magix Sky 2" z Triplexa, normalnie kosztujący 35,74 PLN. Sylwek 2016 sponsorują tagi #w_stronę_słońca, #katiusze, #artykuły_różne i #żegnajcie_moździerze_unia_mówi_bye_bye. Na tym nie poprzestanę. W planach race morskie, petardy do karabinka i Crazy Whistling Comets 300 strzałów od Jorge. Czekam na kolejne promocje sklepów internetowych. Może jeszcze jakiś konkurs wejdzie...
  • 2 weeks later...
Posted

Skąd wiedziałeś, że prześladuje mnie godzina 21:37?

Posted

07.12.2016 FajerwerkiLider.pl

b97HR3O.jpg

mzkDijj.jpg

Gw4fl5S.jpg

+ gratis w postaci paczki petard 10 szt. P200-1 Mega Szok (Maxsem)

• 3 weeks later...
Posted

Widzę,że kolega w tym roku konkretnie poleciał.

Jak co roku bardzo zróżnicowany stuff,ale w tym roku widzę że budżet przekroczył parę razy poprzednie lata.

Podoba mi się,że zakupiłeś ogromną katiusze,szczerze powiedziawszy nie wiedziałem że taka istnieje!?:)

Crazy Whlisting Comets zrobi niezły raban podczas pokazu sylwestrowego:)

P.S.

Będziesz łączył wyrzutnie?

Posted

• Nagroda z konkursu PiroArt.eu:

XopLGzt.jpg

TXR927 Familiada | zestaw | 51,00 PLN

TXB363 Multi Brocade | wyrzutnia 19 strzałów, kaliber 30mm | 56,00 PLN

Wartość: 107,00 PLN

• Całość stuffu 2016:

5zxBQ9g.jpg

Wartość: 467,52 PLN (same piro brutto)

Zapłacono: 374,72 PLN (zakupy + przesyłki)

Będziesz łączył wyrzutnie?

Są tylko trzy, odpalę oddzielnie. Lont służy głównie do zrobienia karabinka z EX1 Explosive I (mam 10 paczek tych petard).

Posted

Niby skromnie, a jednak z rozmachem :D Spoko zestawik na sylwestra, do tego wygrana z konkursu, myślę, że nie braknie Ci zabawy w ten magiczny dzień!

Pozdrawiam, wesołych świąt :)

Posted

Co roku jak zwykle niepowtarzalne zakupy, skromnie ale z klasą i gustem. Sam bym chciał mieć twój arsenał. Najbardziej interesujące wydają sie być te wulkany bin laden. Pozdrawiam cie serdecznie i udanego bezpiecznego sylwestra, no i wesołych świąt :)

Posted

Stuff bardzo interesujący.Z txc434 będziesz bardzo zadowolony.Testowałem już prawie wszystkie moździerze i według mnie dorównuje jej tylko VS00-46.Konkretna wyrzutnia i fajne rakiety.Te wulkany akurat pierwszy raz widzę... :) Zestaw który sprawi,że będziesz miał dużą dawkę pozytywnych wrażeń w Sylwka :)

Posted

Całość stuffu 2016 w innym ujęciu. Moździerze wyjęte z pudełek, rozpakowany zestaw Familiada.

Mhg5laI.jpg