Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć.

Oto pierwsza część moich zakupów na ten rok. Zakupy na wyprzedaży na BF.

W planach pokaz z dwóch stref + finałowa po środku.

Wszelka pomoc mile widziana. :)

KqTJUc5.jpg

Posted

Zapowiada się świetny pokaz, dziwi mnie jedynie wybór tylu produktów Jorge, dla wielu osób to już nie to samo. Zakup dwóch tych samych kostek według mnie zatrze lekkie niedomaganie Jorge. Kątówki Triplexa miodne, na pewno zrobią niezłe show. Masz jeszcze wiele czasu do przygotowaniu pokazu lecz pamiętaj o niestabilności JW31, można zrobić niezła przerwę w pokazie, a z takim arsenałem szkoda by było. Czekamy na więcej ! :D

Mój 700 post !! :D

Posted

Naprawdę konkretne kosteczki, aż miło na te cudeńka popatrzeć. Też jestem zdziwiony jak poprzednik tak dużą ilością wyrzutni od Jorge które w ubiegłym roku znacznie się pogorszyło. Możliwe iż sentyment no ale wybrałeś jedne z najlepszych od Jorge. Oczywiście klasyk samum który zrobi siekę na niebie i ogromna kątówka od triplexa TXB885. Nic tylko pozazdrościć i życzyć udanego pokazu!

• 7 months later...
Posted

Czas na małą aktualizacje

Doszło kilka pozycji. Czekam jeszcze na paczke z PiroPolska z Czervenem i BSFI

Pokaz tradycyjnie na loncie

fd69423f8099456fmed.jpg

Posted

Kolejny fantastyczny stuff na forum.Kapitalne wyrzutnie które robią pogrom na niebie.Bardzo podoba mi się twoja realizacja.

Mam prośbę do ciebie,daj zdjęcie jak to połączysz.Chciałbym zobaczyć jak to wygląda,bo sam zbieram się od kilku lat na połączenie kostek i może w przyszłym połączę ;)

Posted

10/10

zapraszam do oceny mojego

Posted

Całość na ten rok:

2b6e03088f9b009bmed.jpg

Posted

Same kostki nic do zabawy? ładnie i konkretnie szkoda tylko że nie ma nic do zabawy :xmas_sad:

Posted

Co za konkrety.Całość fantastycznie się prezentuje.To twój kolejny świetny stuff,bo kojarzę,że i w tamtym roku miałeś dużo konkretów :)

Posted

Fantastyczny stuff, bedzie piękny pokazik aż się filmu doczekać nie mogę.

Posted

Film z pokazu już jest. Nie do końca wyszło tak jak chciałem... pojawiła sie dwie dziury ... jedna chyba aż 15-20sekundowa.

Ale pokaz jak zawsze na plus :D

Tradycyjnie filmik z quadrocoptera

Posted

Pokaz bardzo fajny, w sumie nawet oryginalny bo rzadko kto robi taki rodzaj puszczania kostek. Połączenie kostek od 4minuty najbardziej mi się podobało

• 5 weeks later...
Posted

Pokaz bardzo fajny, było z dwóch stref i piękny finał od 4,00 min. Szkoda tylko tej 1 długiej przerwy, ale i tak gratuluje pokazu :) Co to było na samym końcu ?