MajsterD12 5 Share Posted March 16, 2015 Symbol: PMB49F Nazwa: CERVEN Ilość strzałów: 49 Kaliber: 1,2" FILM: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajsterD12 5 Author Share Posted January 2, 2016 Strzeliłem ją kilka dni temu na pokazie, więc mogę wyrazić swoją opinię Kostka bardzo dynamiczna o POTĘŻNEJ rozpiętości efektu. Cenowo wychodzi podobnie jak kostki kostki innych importerów uwzględniając tę samą ilość strzałów i kaliber.Kostka 10/10 godna polecenia. Jest to pozycja, która na pewno zagości u mnie ponownie w ofercie sprzedażowej. Tutaj znalazłem film zwykłego kowalskiego, więc efekt który rzeczywiście możemy oglądać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HPLD9800 0 Share Posted January 1, 2017 Dragon - June Sylwester 2016/2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldo 0 Share Posted January 1, 2017 Kostka ciekawa, aczkolwiek nie powalająca na kolana jak początkowo sie spodziewałem. Musze wypróbować inne smoki aby dokładniej porównać, niemniej w tej cenie można jak najbardziej polecić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrychFire 107 Share Posted January 2, 2017 Niestety trochę się zawiodłem na tej wyrzutni spodziewałem się czegoś lepszego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HPLD9800 0 Share Posted January 2, 2017 Niestety trochę się zawiodłem na tej wyrzutni spodziewałem się czegoś lepszego... Ja również. Zła nie była, dynamiczna i ogólnie ciekawa ale wielkość efektów nie powalała spodziewałem się, że będzie wow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil911 118 Share Posted January 14, 2018 Miałem i złego zdania o niej nie mogę powiedzieć bardziej jestem neutralnie nastawiony jak za taką cenę chociaż efekty mogłyby być większe a finał lepszy ilość cracklingu mnie jakoś nie zaskoczyła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian7878 98 Share Posted January 7, 2019 13 minut temu, damian7878 napisał: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian7878 98 Share Posted January 7, 2019 Pomyłka.Post do kosza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts