kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 witam pytanie jest w temacie wiec ja zaczne Lato:KitesurfingZima:snowbordCodzinnie przez caly rok:rowery kolarstwo Gorskie oraz jazda w skateparku rowerem dirt/streetQuady jazda przełajowaPaintball jeszcze mam zamiar sobie kupic wkrotce skuter wodny ale narazie brak funduszy :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 ja pływam (może do szkółki sie załapie ), gram w piłke nozną, reczna a w zime lubie biegać po lesie mmm.... cudownie poprostu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neodo 10 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Codziennie wieczorem 1-2 km bieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^Silas^^ 0 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Lato-Kolarstwo (ale jak narazie rower popsul sie i brak fundusza na new)-Pływanie -Biegi (razem z neodo)zima -CHODZENIE DO SZKOLY haahhah xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Cały rok: GAŁA!!! :twisted: Lato: Rowerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 ja rowerek, bilard, snooker, tenis stołowy (najbardziej :grin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlak 0 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Skateboard ,jeśli to sport :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek4322 0 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Piłka nożna, koszykówka, ping-pong, zimą ekstremalne zjeżdżanie na częściowo rozwalonych sankach ze stromej i wyboistej 20-metrowej górki (naprawdę!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronaldinho 0 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Piłka nożna i rowerek(bmx). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireck 0 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 tenis stołowy, piłka nożna, siatkówka, bilard, kręgle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawdi 0 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 deskorolka, snowboard, czasem narty, paintball, pakowanie na silce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxior 0 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Lato:-piłka nożna -rowerek-pływanie-ping pong(tylko nie mam z kim,bo każdy słaby u mnie ;d tylko z wujkiem pogram,bo wygrał kiedyś tam jakieś zawody i dobrze gra)-jak mam okazje to parasaling ale nie wiem czy to sport?-jeżdzenie na quadzie(amatorsko)Zima:-narty-snowboard-zawodowe zjeżdzanie na sankach :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugas 0 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 LATO:pływanieRowerekCrossBieganieZIMA:nartySnowboard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kOOmar24 0 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 ZIMA:-koszykówka-siatkówka-futsal (halówka)LATO:-piłka nożna-streetball-siatkówka plażowa-rower-biegi przełajowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 :arrow: Streetball / koszykówka:arrow: BMX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoska11 0 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Lato ;] :arrow: Koszykówka :arrow: Piłka Nożka :arrow: Siatkówka Zima ;] :arrow: Narty ;p :arrow: Pływanie :arrow: Futsal :arrow: Koszykówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcelFireWorks 0 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Hmm Bieganie w tym raczej jestem dobry zawsze sie do wojewudzkich dostaneNoi lubie pograc w noge nie jestem jakis swietny ale lubie pograc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzik 0 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Siatkówka i rower :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1220 0 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 PILKA NOZNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryspinek2008 0 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Hm...Ja to lubię grać w siatkówkę i koszykówkę lubię też jeździć na rowerze i pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Witam wszystkich (nie wiem czy temat taki już był czy nie ?) A więc czy ktoś z ludzi z forum coś trenuję ? wiadomo Teraz sezon na piro ale wszystko można ładnie pogodzić Myślę ,że można trochę pogadać wymienić się doświadczeniami pozdrawiam pitbull! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ja kiedyś w kosza grałem. Teraz często gram w siatkę oraz często skaczę ;)/> Mam zamiar zacząc chodzić na boks i może strzelnicę lub ASG. A ty coś trenujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejku 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 ASG + Piłka nożna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ja dużo pływam, wiosną, latem i jesienią pokonuję dość duże odległości na rowerze (szlaki rowerowe w mojej okolicy nie są łatwe :xmas_wink: ), biegam, dobrze i często gram w piłkę nożną. Codziennie wykonuję standardowe ćwiczenia na formę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcePAN 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Piłka Nożna i dodatkowo bieganie, ogólne ćwiczenia z naciskiem na brzuch i nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi