mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Pokaz z okazji zakończenia Fashion Weekend w Manufakturze 2007Okazja – Zakończenie Fashion WeekendMiejsce – Rynek Manufaktury Godzina – ok. 19:00Wykonawca – Firma NakajaDługość pokazu – Około 5min Link do obejrzenia na YouTube – http://pl.youtube.com/watch?v=qPGY0P4olZQ--------------------------Komentarz – Pokaz naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył. Krótko trwał a był naprawdę widowiskowy. Podczas pokazu została użyta duża ilość wyrzutni. Najbardziej z całego pokazu podobały mi się komety i zakończenie z szelkami o efekcie motyla. Maksymalny kaliber strzelany w pokazie wynosił tylko 100mm (szelki 4”), ale tak naprawdę jak się ogląda ten pokaz na żywo to te efekty są ogromne. PS: Podczas oglądania proponuję trochę rozjaśnić monitory będzie się wam lepiej oglądało.Moja Ocena – na 10pkt. Daję 8Zapraszam do komentowania i oceniania pokazu w skali od 1 do 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Bardzo ładny pokaz, początkowo myślałem że taki sobie bo było gęsto a kiepskawe były efekty, no ale potem już sie wszysztko 'rozkręciło' daje też 8/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Fajne rozwiązanie z tymi kometami Końcowa sekwencja też była świetna :grin: Pokaz może krótko trwał, ale był dobrze zrealizowany technicznie. Daje 8+/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Krótki , ale ładny pokaz.Efekt końcowy był najlepszy (złoty deszcz na niebie).Niestety zbyt wiele efektów naraz i na niebie tworzył się "kogiel-mogiel" :roll: 7+/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Dobry pokaz, ale nie idealny Bardzo ładne efekty, choć kaliber jednak troszkę mały. 4" jak na taki pokaz to troszkę mało, ale być może budżet nie był duży i trzeba było kupić to, co tanie i dobre Zakończenie fajne, choć ja na filmie nie widzę szelki Butterfly... może w rzeczywistości tak, ale na filmie wyglądało mi to na Ring + Willow 8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Dobry pokaz, ale nie idealny Bardzo ładne efekty, choć kaliber jednak troszkę mały. 4" jak na taki pokaz to troszkę mało, ale być może budżet nie był duży i trzeba było kupić to, co tanie i dobre Zakończenie fajne, choć ja na filmie nie widzę szelki Butterfly... może w rzeczywistości tak, ale na filmie wyglądało mi to na Ring + Willow 8/10 chyba masz jednak rację to nie jest szelka butterfly, tylko Ring + Willow za szybko to wszystko trwało. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 No troszke za szybko to wszystko leciało ale daje 610 ponieważ było mało podstawowych kolorów czyli czerwonego i zielonego a na tym opiera sie własnie głównie pokaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon 0 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 pokaz bardzo mi się podobał, finał szczególnie dlatego daje 8+/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 pokaz słaby (jak dla mnie), końcówka troche ratuje ocene, 5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol 0 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 moim zdaniem b. ładny urozmaicony pokaz... może nie było jakiś mega fajnych dużych szelek, ale za to układ był b.dobry.... b.lubię gdy wybucha duża ilość małych szelek... powstaje fajny efekt wtedypzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi