Jump to content

Recommended Posts

Posted

Symbol: PXB3706

Nazwa: Caliber 50mm

Opis: wyrzutnia 20 strzałowa 50mm; efekty : czerwone komety przechodzące w czerwone fale z zielonym migotaniem, zielone komety przechodzące w złote wierzby z białym migotaniem, czerwone komety przechodzące w zielone faje ze złotym deszczem, czerwone komety przechodzące w czerwone dalie z białym migotaniem, zielone komety przechodzące w zielone fale z czerwonym migotaniem, zielone fale przechodzące w złote opadające wierzby.

Zdjęcie:

204_big.png

Film:

http://www.youtube.com/watch?v=Z6yc_gMw2Tc

• 2 months later...
Posted

Co sądzicie o tej wyrzutni? Czy rozprysk ma wyraźnie większy od innych wyrzutni? Czy raczej nic specjalnego.

Posted

Strzelałam wczoraj...........dla mnie super . Czuje się ten duży kaliber . Średnica pojedyńczego efektu znacznie większa niż w standardowej 1,2" .

• 4 months later...
Posted

Fajna wyrzutnia, widać znaczną różnice miedzy 30mm.

• 7 months later...
Posted

Jak widać po tym filmiku to te całek kostki 50m z Piromaxa zapowiadaja się być jedenym wielkim chwytem marketingowym. Kostka nie dość, że wygląda jak marna 30mm to efekty na filmiku odbiegają od rzeczywistych. Mam nadzieje, że nowości 2015 z kategorii wielkokalibrowych kostek was nie zawiodą.