KamiloLodz 0 Posted December 16, 2013 Wie ktoś może gdzie kupie tanio fajerwerki czy to w Hurtowni czy w Sklepie Ale gdzie? w tamtym roku kupowałem w hurtowni Kalifornia wydałem gdzieś około 150 zł za 1 zestaw fajerwerk ( około 10 rakiet) 2 wyrzutnie ( po 20 strzałów było) i 4 rzymskie ognie Byłem zadowolony ale za drogo! Dziękuje z Góry !!! Quote
Mks 2 Posted December 16, 2013 Wie ktoś może gdzie kupie tanio fajerwerki czy to w Hurtowni czy w Sklepie Ale gdzie? w tamtym roku kupowałem w hurtowni Kalifornia wydałem gdzieś około 150 zł za 1 zestaw fajerwerk ( około 10 rakiet) 2 wyrzutnie ( po 20 strzałów było) i 4 rzymskie ognie Byłem zadowolony ale za drogo! Dziękuje z Góry !!! Jeżeli chodzi o sklepy , to zobacz w Lidlu i Biedronce . Quote
abuk 30 Posted December 16, 2013 Od siebie mogę polecić B&G Fabryka Ognia, mają znane produkty z normalnymi cenami. Możesz też zajrzeć do Bombashopu, tu z cenami trochę gorzej, ale nie ze wszystkimi, trzeba wiedzieć na co patrzeć. Możesz również poszukać piro w marketach tak jak mówi Mks. Nie polecam natomiast namiotu TOP 10 pod Portem Łódź. Byłem tam dzisiaj z ciekawości i trochę się porozglądałem. Ceny masakryczne... Zapytałem Pana czy będzie może jakaś przecena przed sylwestrem, usłyszałem odpowiedź: "To już jest promocja, bo jest taniej niż rok temu" Quote
MrArtur 0 Posted December 16, 2013 Myśle, że wszystkie namioty w Łodzi można sobie odpuścić. Ja osobiście zrobie zakupy w E.Leclerc myślę jeszcze nad Realem, Lidlem lub Biedronką. Quote
KamiloLodz 0 Author Posted December 17, 2013 Od siebie mogę polecić B&G Fabryka Ognia, mają znane produkty z normalnymi cenami. Możesz też zajrzeć do Bombashopu, tu z cenami trochę gorzej, ale nie ze wszystkimi, trzeba wiedzieć na co patrzeć. Możesz również poszukać piro w marketach tak jak mówi Mks. Nie polecam natomiast namiotu TOP 10 pod Portem Łódź. Byłem tam dzisiaj z ciekawości i trochę się porozglądałem. Ceny masakryczne... Zapytałem Pana czy będzie może jakaś przecena przed sylwestrem, usłyszałem odpowiedź: "To już jest promocja, bo jest taniej niż rok temu" :D/> ta B&G Fabryka Ognia znowu muszę się przejechać bo nie maja strony z fajerwerkami ceny jak Hurtownia Kalfiornia ;/ Quote
KamiloLodz 0 Author Posted December 17, 2013 Jeżeli chodzi o sklepy , to zobacz w Lidlu i Biedronce . w Biedronce już byłem widziałem nic nadzwyczajnego zobacze jeszcze w lidlu Quote
KamiloLodz 0 Author Posted December 17, 2013 To mówicie ze w hurtowniach w Łodzi jest drożej niż w hipermarketach Quote
Poki 17 Posted December 17, 2013 Nie masz narazie czego szukać w dyskontach pod marką Lidla i Biedronki, bo wprowadza artykuły pirotechniczne do sprzedaży dopiero w przyszłym tygodniu. Lidla na pewno od 27.12 tj. piątek po świętach. Quote
mpiwowski 182 Posted December 17, 2013 Tak, w Łodzi jest tak że w hurtowniach jest drożej niż w hipciach. pamiętam, że nawet były ceny za JW90 - 100zł. Quote
Injektor 0 Posted December 17, 2013 Tak, w Łodzi jest tak że w hurtowniach jest drożej niż w hipciach. :P/> pamiętam, że nawet były ceny za JW90 - 100zł. :D/> Przecież to rozbój w biały dzień. Robią z ludzi debili. Zamiast walnąć atrakcyjne ceny, aby wszystko ładnie schodziło to oni o 100% cenę podniosą i dziwią się dlaczego nikt nie kupuje... Quote
Recommended Posts