Dejwid 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Nie wiedziałem gdzie dodać moją myśl więc zakładam tutaj. Czy mieliście dziwne przygody z fajerwerkami? Niespodziewane miejsca gdzie wybuchały wasze fajerwerki? Mi w zeszłym roku kamikadze poleciał tam gdzie nie miał i wybuchł na parapecie okna sąsiada na 4 piętrze. Na szczęście nic się nie stało. W poprzednich latach doleciał tam ten mały motyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczek 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Mi kiedyś rakieta metr od okna przeleciała i kiedyś w okno też wjechała xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brydzio12346 3 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Motylek pier...dalną w okno :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 szelka zamiast wystzrelic z mozdzieza i wybuchnac, wystrzelila w mozdzierzu i wygladalo jak bym onerow bo strumien iskier polecial do gory gdy rzucilem triple bangsa wybuchl mi odrazu kolo reki i kolejne strzaly kolo glow kolegow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 odpalałem rakietę w butelce i butelka sekundę przed wylotem rakiety się przewróciła i walnęła w budynek sąsiedni. a drugie zdarzenie odpalałem rakietę wyleciała w górę po czym ostro skręciła w ziemie i wybuchła w ogrodzie u sąsiadki endriu123457 // mod // Chyba zacięło ci się "ę" w klawiaturze!~ /> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mks 2 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Rakieta walnęła w samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtt4 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Przed sylwestrem poszliśmy z tatą do wujka, zobaczyć jaki ma stuff. Miał jakiś zestaw i była tam rakietka z poluzowanym czubkiem. Przykleiliśmy go i poszliśmy odpalić tą rakiete. Odpalamy, odsuwamy się. Wszystko ok. Dobra, idziemy do piwnicy zobaczyć czy ma coś jeszcze. Nagle słyszymy jakiś świst i dziwny dzwięk. Odwracamy się, a tam kijek wbity w ziemie. Dobrze, że Nie staliśmy w tamtym miejscu :xmas_laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Kiedyś coś wybuchło na moim balkonie. Co to było do teraz nie wiem o.O Raz z kumplem stojąc i odpalając fajerwerki prawie dostaliśmy rakieta od jakiejś nieumiejętnej rodzinki. Cyrkoblitze i motyle goniące też się zdarzały. Rakiety z wykrzywionymi kijkami - efekt: wszystkie loty z ziemie, a dokładniej pobliski dom. Szelka wyleciała na jakiś metr z moździerza i wybuchła. I tak to chyba nic innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udycz 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Mi kiedyś rakietka poleciała tak na wysokość 9-10 metrów po czym nagle zaczęła spadać i pod nogami mi wybuchła xd A drugi przypadek to jak miałem rzymiaka od jorge w ręce i kulka wyleciała mi tyłem(popaliła kurtke) to chyba wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Bang! 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Mi wyrzutnia przewróciła się na zaspę pod takim kątem, że zaczęła bombardować mieszkania sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwid 0 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Raz odpalałem kamikadze koło klatki i wleciał za mną do klatki. Za późno zamknąłem drzwi i źle skierowałem go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Hehe raz cyrcoblitz walnął w balkon na 7 piętro Rakietka z biedry zamiast polecieć wybuchła w rurce.Szelka z moździerza (puma) poleciała na ok.2m po czym spadła na ziemie i wybuchła trochę akcji było w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Sylwester 2011-2012r , Prosto postawiona i obłożona cegłami mała wyrzutnia 9sh maxsema pierwszy/drugi strzał normalnie w góre a od trzeciego do końca strzałów prosto w dom sąsiadów z naprzeciwka a o dziwo nie była wywrócona xD Więc te komety szły jak kulki z rzymskiego ognia tyle że z wiatrem na lewą strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Hmm w 2011-2012, wyrzutnia 49strz, przewróciła się i zaczęła strzelać w garaż, który był otwarty więc trochę kolorów było w Zeszłym roku wybuchł mi Rzymiak(keller) w ręce. Na następny dzień JC04 wybuchło mi może z pół metra od łapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diilpiotrek 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Wczoraj z tego moździerza z biedronki szelka jakby pękła na pół i walnęła na ziemi ale stało się tak , bo mój brat cioteczny uważał , że jak włoży odwrotnie ładunek to będzie fajnie i udało mi się tylko odpalić 2 szelki a 3 odpalił brat cioteczny i po tubie było no to zostało jeszcze 9 szelek no to zostały odpalane na ziemi i wtedy się to stało ktoś trzymał ją w ręce i ona właśnie jakby pękła na dwie części i walnęła obok ludzi ale nikomu nic się nie stało oprócz spalnego trochę ubrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Wyrzutnia AZJA z KOMETY. Ładunki leciały raz w prawo raz w lewo. Zdziwiło mnie to bo wiatru nie było a wyrzutnia była w koszyku dobrze obstawiona cegłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*ami! 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Finał Duszanbe jeden ładunek wybuch w wyrzutni albo wzniosl sie na 10cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Jakieś parę lat temu rakieta Perfect wyleciała wysoko, następnie ''zatańczyła'', zaczęła spadać na ziemię i wybuchła dwa metry ode mnie (na szczęście efekt mnie nie dosięgnął) :xmas_laugh: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopalacz2013 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 ze 2 lata temu kiedy Mega Jumbo było jeszcze bardzo mocne,rzucaliśmy z tatą i bratem na podwórko z okna na parterze nagle tata źle rzucił i mega jumbo wpadła między jedno okno a drugie zaczęliśmy uciekać tata z bratem obalili krzesła oraz stół i położyli się za tym wszystkim a ja uciekłem z kuchni ale petarda okazała się nie wypałem .Zdarzenie nie do zapomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WofT 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Mi wczoraj wybuchł stroboskop (JS021) świecił ok. 10 sekund i wybuchł, huk jak EX2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Injektor 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Wczoraj wyrzutnia SARA od komety okazała się totalnym gniotem. Pociski wylatywały maksymalnie na 50 centymetrów, bombardując 9-krotnie mnie i osoby w pobliżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ja miałem trzy dziwne zdarzenia wczoraj: 1.Wybuchł mi gwizdek pirotechniczny, jak EX1 2.Cyrkoblitza wybuchła mi na ziemi (dobrze połorzyłem i na asfalcie ) 3.Wystrzelona szelka 2" zaczęła się kręcić i eksplodowała ok 5 m nad ziemią Kamilox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Injektor 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ja miałem trzy dziwne zdarzenia wczoraj: 1.Wybuchł mi gwizdek pirotechniczny, jak EX1 2.Cyrkoblitza wybuchła mi na ziemi (dobrze połorzyłem i na asfalcie ;)/>/> ) 3.Wystrzelona szelka 2" zaczęła się kręcić i eksplodowała ok 5 m nad ziemią Kamilox :fireworks:/>/> Z moździerzem i cyrkoblitzami (zwłaszcza z p7025 od komety, które są nieprzewidywalne) często tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheWertalek 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Wyrzutnia Kasjopeja mi się przewróciła i kuzynkę poparzyły strzały trochę. Jeszcze odpalaliśmy rakietę z kolegami, i ustawiliśmy ją tak żeby wybuchła jakieś 5-10 metrów nad ziemią, no i tak jakoś walnęła w samochód :D/>. No i teraz kulka mi wybuchła w moździerzu a nie wyleciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel123 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 1. Kasjopeja się przewróciła i zaczęła strzelać w dom i trochę w publiczność 2. kilka jr1 nie wyleciało z rurki tylko odrazu wybuchło a kilka ledwo wyleciało i też wybuchło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi