Jump to content

Recommended Posts

Posted

Symbol - P7607
Nazwa - Gold Nagoja
Zdjęcie - http://imageshack.us/photo/my-images/80/goldnagoja.jpg/
Ilość strzałów - 49
Kaliber - 1,2"
Film -

Gold Nagoja to jedna z wyrzutni z serii Gold , do której należy łącznie osiem produktów. Według mnie jest to bardzo efektowna seria 49-strzałówek, więc nie mogłem się oprzeć i kupić choć jednej z nich. Postawiłem na Nagoję i tak jak się spodziewałem, jest to rewelacyjna wyrzutnia. Trzeszczące, złote wierzby z dodatkiem zielonych, migoczących gwiazdek, uzupełnione zielonym bukietem świetnie prezentowały się na niebie. Na wszystkich widzach duże wrażenie zrobiła wysoka intensywność wystrzeliwania ładunków. Bardzo dobry produkt - polecam!
  • 1 year later...
Posted

Kostka niestety w tym roku zawiodła i to nie tylko mnie. Został zmieniony jej efekt, przez co zupełnie nie przypomina wyrzutni jaką dotychczas była. Obecnie jest wolna, z bardzo małym efektem chudych palm z zielonymi gwiazdkami. Niestety wielkością jak i grubością "liści" pokonuje ją 19-sto strzałowa wyrzutnia taka jak SL1901 czy P7350. Wyrzutnia jeden z lontów ma zakończony plastikową "wtyczką" jak się domyślam umożliwiającą łatwiejsze podpięcie pod system. Jeżeli jednak ktoś nie chce się zawieźć nie polecam tej wyrzutni nawet za kwotę poniżej 100zł.

Posted

Dobrze wiedziec bo miałem zamiar ją kupić i było by wielkie rozczarowanie ale naszczeście brakło mi budżetu :)

Posted

Całe szczęście, że trafiłem jeszcze na stary efekt. Rozpryski były ogromne i rozświetliły całe niebo. Kostka zrobiła na mnie jak i na widowni ogromne wrażenie. Zamierzałem nawet zaopatrzyć się w nią również w tym roku, lecz jeśli miałbym trafić już na nowy efekt, to wolę nie ryzykować.

Posted

Kostka szybko do pewnego momentu, a później zwalnia i przez to jestem na nie :P