Jump to content

Dino

Bartosz

Recommended Posts

• 11 months later...
  • 9 months later...

Bardzo dobre fajerwerki z Hestii ale ceny trochę duże ale w porównaniu z firmą SP to zdecydowanie dużo lepsze :christmascool: SP nie polecam wyrzutni bo drogię i efekt nie za dobry ale zestawy są git :fireworks:

• 2 months later...

w dino są już fajerwerki od kilku dni :xmas_smile:

widziałem że są hestii, piromax i kilka sp :xmas_tongue:

zestawy są po 9,99 zł 14,99 zł 29.99 zł i 49.99 zł

Wyrzutnie od 9.99 zł do 130 zł

petardy w cenach około 2 zł paczka

Moździerz jak co rok 39.99 zł

:xmas_happy: :xmas_laugh:

• 11 months later...

Byłem dzisiaj w dino i u mnie w sklepie jest wyrzutnia PXB2309 x-treme za 59,99 i chyba wyrzutnia falcone tez tańsze o 20 zł

• 2 weeks later...
  • 11 months later...

Wczoraj w moim Dino w Krotoszynie rozkładali już stoisko z fajerwerkami. Oferta z tego co widziałem znacznie się nie zmieniła w porównaniu z poprzednim rokiem.

A więc tak, to już pewne. Piromax po raz kolejny dostarczy fajerwerki do marketów Dino . W poprzednim poście informowałem tym, że u mnie rozkładają już stoisko, tylko że wtedy wszystko było jeszcze w powijakach <panie rozpakowywały kartony dopiero>. Dzisiaj się przeszedłem po raz kolejny no i co mogę stwierdzić? Asortyment jak i cena praktycznie nie uległy zmianie. Fotek nie udało mi się zrobić, dlatego warto posugerować się zdjęciami zrobionymi przez innego forumowicza rok temu. Linki poniżej ;)

co prawda w gazetce nic nie ma o fajerwerkach ale w sklepie już się pojawiły.

http://www.fotosik.pl/zdjecie/4ad3c1be0361a18c

http://www.fotosik.pl/zdjecie/f95806d354fa1eb3

U mnie w Dino, kilka innych pozycji. Jak kolega zauważył inne rzymskie ognie, dodatkowo widziałem PXB2216 Panzer, PXB2010 Bloom, PXB3709 Immortal i jeszcze jedna wyrzutnia 49sh, ale nie pamietam nazwy, postaram się zrobić zdjęcie, bo w gazetce napewno wszystkiego nie będzie.