Ruzz 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Witam, o to mój stuff łącznie ~145zł.Czemu same petardy? Otóż ja w tym roku kupuję petardy, a mój znajomy rakiety, wyrzutnie, moździerze i rzymskie ognie.Słaba jakość bo fotki robione telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bungar 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 No zabawy będzie sporo, przydałoby się jednak coś inego, ale jak sam mówiesz skoro kolega kupuje to luz. Całkiem przyjemny stuff, zapraszam do oceny mojego stuffu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 145 zł ! No cóż, jak dla mnie źle przeznaczone pieniądze ale jeżeli chodzi o sam huk 5/5 a o efekt 2/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruzz 0 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 145 zł :facepalm:/> ! No cóż, jak dla mnie źle przeznaczone pieniądze ale jeżeli chodzi o sam huk 5/5 a o efekt 2/5 Tylko huk, po co mi efekt w petardach? Dla efektu będę miał wyrzutnie, moździerze itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malfeusz 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Same petardy, można i tak, możesz też dodać swojego znajomego sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruzz 0 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Same petardy, można i tak, możesz też dodać swojego znajomego sprzęt. :)/> On będzie dopiero kupował, najpewniej:fireworld.pl Hurtownia Thunder w naszym mieście Jak kupi, to może coś dorzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mks 2 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Huk 9/10Efekt 3/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peper 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Po co oceniacie efekt? Przecież kolega napisał że jakby chciał kupić coś dla efektu to kupiłby wyrzutnie moździerze itp. Ale z racji tego że jego kumple to wezmą to postanowił że kupi dużo petard. Będzie miał zabawę i narobi huku ;-) Pozatym czytajcie nagłówki. "skromny stuff na 2013" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruzz 0 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Jako, że Xanter to mój znajomy (kilka lat temu, korzystał z tego forum z mojego IP ponieważ jego PC był w naprawie)To on kupił to samo co tu ale bez dymnych kulek. http://img52.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=pict0415r.jpg Dojdzie jeszcze stuff dwóch kolegów, jeden kupuje moździerze i wyrzutnie łącznie ~250zł, a drugi kolega rakiety i moździerze łącznie ~200zł.Niestety fotek dwóch ostatnich kolegów nie będzie - najprawdopodobniej wyjeżdżam z miasta i wracam dopiero 31.12, a wtedy nie będę miał czasu na dodawanie fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasdadas 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Ładnie, ale brakuje mi tu EX1 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruzz 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Ładnie, ale brakuje mi tu EX1 :D/>/>. Jak już miałem stuff w domu, to dwa dni później "obudziłem się" i zapomniałem o EX1... Fail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeRo 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Ogółem bardzo fajnie, jeśli chodzi o dobór petard. Szkoda tych EX1, lecz jeśli jest obok Ciebie gdzieś sklep "Aldi" to w nim możesz je w tym roku dostać. Ja z kolei zapomniałem przy kupnie o whistling rockets :xmas_sad: Chyba ich już nie dostanę, no ale cusz. Niezły motyw jeśli chodzi o to, że stuff kupujesz na spółkę z kolegą. Będziesz miał z pewnością hucznego sylwka :xmas_smile: Dobrego i bezpiecznego strzelania w sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruzz 0 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ogółem bardzo fajnie, jeśli chodzi o dobór petard. Szkoda tych EX1, lecz jeśli jest obok Ciebie gdzieś sklep "Aldi" to w nim możesz je w tym roku dostać. Ja z kolei zapomniałem przy kupnie o whistling rockets :xmas_sad:/> Chyba ich już nie dostanę, no ale cusz. Niezły motyw jeśli chodzi o to, że stuff kupujesz na spółkę z kolegą. Będziesz miał z pewnością hucznego sylwka :xmas_smile:/> Dobrego i bezpiecznego strzelania w sylwestra. Nie mam Aldi koło siebie. Dzięki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruzz 0 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Podbijam temat, doszły mi 2 zestawy do zabawy przed 24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba435 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Stuff bardzo przyjemny i idealny do zabawy . Skoro kolega ''dopełni'' Stuff to będzie Fajnie Tak jak wyżej koledzy pisali , brakuje paru rzeczy ale się zdarza.Ahh Cyrkoblitz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruzz 0 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Stuff bardzo przyjemny i idealny do zabawy . Skoro kolega ''dopełni'' Stuff to będzie Fajnie :)/> Tak jak wyżej koledzy pisali , brakuje paru rzeczy ale się zdarza.Ahh Cyrkoblitz :D/> Wiem, że brak, ale brakowało mi również funduszy. A efekt będzie ze stuffów kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil666 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Świetny stuff jeśli chodzi o Huk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxis 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ciekawy zestawik, życzę miłego strzelania, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruzz 0 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Świetny stuff jeśli chodzi o Huk :)/>/> Głównie stawiałem na huk, nie ilość. Ciekawy zestawik, życzę miłego strzelania, pozdrawiam! Dziękuję i wzajemnie.@TopicPorobiłem sobie kilka karabinków z K0201. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi