Gość gosc Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 witam,mam do Was małe pytanko ; czy miał któryś z Was rakiety CF2035 od śmieszka,ładne są i czy opłaca mi się je kupić za 20zł./sztukaproszę o szybką odpowiedź i licze na waszą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Nie znam i nie widziałem tych rakiet, ale moim zdaniem żadnych rakiet na rynku nie opłaca się kupić za 20pln/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość gosc Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 aaa jeszcze jedno opłaca mi się kupić na bazarki Mine Plan od Maxsema za 130zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 9ogonuf 1 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 powiem ci że mine plan kosztuje 50zł , czyli sam już możesz się domyślić czy się opłaca ;DSORKI, MAŁA GAFA jakoś dzisiaj z głową w chmurach chodzę nie wiem skąd to 50zł wziąłem, z góry przepraszam każdy ma prawo się pomylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 aaa jeszcze jedno opłaca mi się kupić na bazarki Mine Plan od Maxsema za 130zł Ja kupiłem tą wyrzutnię w tym roku za 75pln. Normalna cena to ok. 90-100pln, więc wg mnie ci sie nie opłaca. Ale decyzja należy do ciebie oczywiście . @UP Gdzie widziałeś Mine Plan za 50pln? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Jak to rakiety, nie opłacalne i jeżeli zależy komuś na efekcie to kupuje wyrzutnie i za 20zł można kupic coś fajnego.Podobno Śmieszek wymienia się produktami Triplexa, więc całkiem możliwe, że są to rakiety TXR793 Absolut tylko, że w poligrafii Śmieszka.Tutaj filmik prezentujący te rakiety Jak dla mnie są to najlepsze rakiety dostępne na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość gosc Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Jak to rakiety, nie opłacalne i jeżeli zależy komuś na efekcie to kupuje wyrzutnie i za 20zł można kupic coś fajnego.Podobno Śmieszek wymienia się produktami Triplexa, więc całkiem możliwe, że są to rakiety TXR793 Absolut tylko, że w poligrafii Śmieszka.Tutaj filmik prezentujący te rakiety Jak dla mnie są to najlepsze rakiety dostępne na rynku. te rakiety sa grubosci Big Day'ów JR29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość gosc Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 mówie o tych ze smieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość gosc
witam,mam do Was małe pytanko ; czy miał któryś z Was rakiety CF2035 od śmieszka,ładne są i czy opłaca mi się je kupić za 20zł./sztuka
proszę o szybką odpowiedź i licze na waszą pomoc
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi