pepe21 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 mam pytanie.Ktory lepszy stuff wybrac z biedronki? mozdzierz+duzy zestaw=49.98 czymozdzierz+maly zestaw+wyrzutnia(9.99)=44.97 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 W ostatnim czasie podobieństwo tematów straszne. Co chwila temat o biedronce co wybrać a co nie ;D. No ale cóż odpowiem. hehe Ja bym brał mozdzierz+maly zestaw+wyrzutnia(9.99)=44.97 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mks 2 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 ja tak samo jak kolega wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dokli 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ja wole konkrety wziąłbym moździerz + duży zestaw (jak kto lubi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrychFire 109 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Moim zadaniem odpowiedz numer 2 B)Pozdrawiam KrychFire i Życzę Szczęśliwego Nowego Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pepe21 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 ok dzieki za pomoc.Temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dDamixon 3 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 mc2 jest tak chu.... nie wiem dlaczego wam sie podoba ja ją kupie ponieważ zrobie z niej one rowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pepe21 0
mam pytanie.Ktory lepszy stuff wybrac z biedronki?
mozdzierz+duzy zestaw=49.98 czy
mozdzierz+maly zestaw+wyrzutnia(9.99)=44.97
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi