Danio 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Ja dostałem od siostry 2 lata temu zestaw rakiet a w cześniej ze 3 lata pod rząd od babci dostawałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja nie dostałem nigdy, ale zawsze kasę -> fajerwerki. Wydaje mi się że troche nie odpowiedni prezent. Ale każdy ma swoje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ja dostałem 2 zestawy pod choinkę ale też dostałem 3 normalne prezenty z których byłem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pampi123 1 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Ja dostaję , może nie co roku przeważnie raz na dwa lata Zawsze jakaś mała kostka , rakietki rzymskie ognie. Bez szaleństw , ale zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Ja to zawsze robiłem tak 4-3 dni przed swiętami szedłem z mamą na rynek wybierałem sobie fajerwerki (pod choinke) mama ładnie zapakowała i leżały pod choinką w wigilie 2010-Red peony/Sara/Rakiety Diabolo JR62011-2x Duzy zestaw rakiet i bączków z Auchana2012- Raczej nic nie dostane bo zamawiałem przez neta i se tu leża na pułce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirat_Dawid 0 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Ja dostałem mały zestaw petard z TESCO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia11 3 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Na święta raczej nie, ale rok temu na mikołajki dostałem trzy paczki pikolaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lob 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Nie, wole normalny prezent a nie fajerwerki :> . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Jak miałem 7 lat to dostałem od kuzyna wyrzutnie i to tylko ten 1 raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Według mnie trochę głupio na prezent ale dostać wyrzutnie konkretną czy jakieś bomby 4" dosyć fajnie by już było endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekPirotechnik 0 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Dokładnie, jakieś tam pierdołki to nie, ale dobrą bombę czemu by nie dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Injektor 0 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Na gwiazdkę kupuje się coś co się ma na długo konsole komputer telefon etc. a nie fajerwerki, które w 30 minut wystrzelasz. Jestem już za duży na prezenty, ale cofając się w czasie nigdy nie chciałbym otrzymać takiego prezentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtt4 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Nie chciał bym dostać fajerwerków pod choinkę. Pare dni później bym to odpalił i tyle bym miał wspomnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczek 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Ja też bym nie chciał fajerwerków pod choinkę bo i tak nikt by mi nie kupił ale dostaje pieniądze i drobiazgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jango 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Raczej nie chciałbym dostać fajerwerków pod choinkę, wolę jakieś kosmetyki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 ja osobiscie lubie dostawac piro pod choinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 W zeszłym roku Smartfon , A w tym roku zażyczyłem sobie skromnie , moździerz i coś słodkiego ;p lub pieniądze na to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Z tym też jest wtopa. Wiele razy dostałem jakieś shower żele, wody po goleniu itd. które mi po prostu śmierdziały specyficznie :P/> Kasa albo jakiś przydatny drobiazg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelfajerwerki 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ja dostałem i to dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brakos 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Nie dostałem - ale prezent w postaci fajerwerków sami sobie zrobiliśmy. Mamy gotowy, wypasiony zestaw sylwestrowy. Robimy całą imprezę. Jeszcze dużo czasu, ale baterie, pertard, fontanny - już mamy kupione. Teraz tylko czekanie na odpowiedni moment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Czas odświeżyć temat. Ja wczoraj pod choinkę dostałem Wyrzutnie Orient Petardy Korsarz paczka 12 szt Kamikadze duże 2 szt Cyrkobliz Hestia Kamikadze Mały 1 szt http://imgur.com/LyflakV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JokerPiroAlko 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 (edytowane) ja pomimo tego ze nie obchodze swiat to dostalem na fajerwerki 150 pln w formie prezentu... ale wydalem tylko 100 pln reszte przewalilem wraz ztymi funduszami ktore mialem zostawione na fajerwerki, wiec ja w tym roku skromny stuff niestety Edytowane 25 Grudnia 2013 przez JokerPiroAlko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bungar 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Ja również wczoraj od cioci dostałem HE0028 Love System oraz TXB824 Figiel i do tego 100 zł Jeszcze dokupię rakiety, może jakieś hukowe i wystarczy na ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 U mnie pod choinką znalazłem SM9805 Thunder Rain :xmas_wink:/> . Niby niewiele, ale cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Piroman 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Ja po choinką znalazłem m.in. kostkę JW73 Godzilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi