Poki 17 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Czyli odczucia są podobne. W tym roku ludzie jednak kupują fajerwerki w ilości większej niż w latach poprzednich. Oby przeniosło się to na niebo w dniu dzisiejszym i jutrzejszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piagioo 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 ja z elbląga nie wiem ale tu jest jak na wojnie co 5 minut wali fp3 new lub small niewiem ;l co ja pierdziele wogule jakie 5 minut co 15 sekund wyrzutnie lecą cały czas i rakieetka czasem piknie sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Ostatnio ktos u mnie strzelił parę picollo. No i oczywiście ja strzelałem myśle że za 50-60 dni już będzie się coś dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifi951117 0 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 noo tak powiem wam że raz w tygodniu ktoś strzela ;d też mam taką nadzieję że już w grudniu będzie słychać oznaki zbliżającego się sylwestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mks 2 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 u mnie praktycznie nikt nie strzela ale tydzień temu był duży pokaz prywatny ok.15minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesio 0 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ja tam na razie nic nie słysze ... Ale inni już słyszą zbliżającego się Sylwestra ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirotechnik93 0 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Noo u mnie juz słychać np wczoraj po 23 jak ktoś pierdyknął to normalnie... . Chyba FP3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
show of fireworks 0 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 u mnie niestety cichutkoo ;(( ale ja za to nadrabiam :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jango 0 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Słyszę co kilka dni petardy, mniej więcej raz w tyg. słyszę wyrzutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 U mnie ktoś 11 listopada strzelał Ale ja na razie nic jeszcze nie chce wystrzelać. Ale uwierzcie też będe robił małe strzelanko przed 31 Grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 No u mnie słychać coraz coraz bardziej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwid 0 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Bydgoszcz chyba już wyrosła z tego bo u mnie cisza . W poprzednich latach już się zdarzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinox363 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Częstochowa no może nie codziennie ale co 2-3dni słychać strzały. A ja nie mam jak odpowiedzieć bo oszczędzam kryzys tak to fp3, rzymskie ognie. Ja to mam dobrze bo mieszkam na górze i po jednej stronie mam lasy co dźwięk rozchodzi się doskonale po fp3 a po drugiej pola i panorama miasta. FP3 drogie rok temu płaciłem hurtowo 6zł a teraz kolega brał jedną paczkę za 9zł nie wiem to chyba liczyli detalicznie. A w tym roku jak nie pójdzie lepiej to 6 wyrzutni 1 moździerz 3 paczki po 30szt FP3 5 paczek po 12szt jr8 słabo ale zawsze coś a sylwester się zbliża każdy strzela a mnie tylko kusi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Częstochowa no może nie codziennie ale co 2-3dni słychać strzały. A ja nie mam jak odpowiedzieć bo oszczędzam kryzys :D/> tak to fp3, rzymskie ognie. Ja to mam dobrze bo mieszkam na górze i po jednej stronie mam lasy co dźwięk rozchodzi się doskonale po fp3 a po drugiej pola i panorama miasta. FP3 drogie rok temu płaciłem hurtowo 6zł a teraz kolega brał jedną paczkę za 9zł nie wiem to chyba liczyli detalicznie. A w tym roku jak nie pójdzie lepiej to 6 wyrzutni 1 moździerz 3 paczki po 30szt FP3 5 paczek po 12szt jr8 słabo ale zawsze coś a sylwester się zbliża każdy strzela a mnie tylko kusi:) Ja nie słyszałem jeszcze chyba, że u siebie jak strzelam. Co do FP3 w zeszłym roku stały po 6,22 teraz już 8,90 a 859 po 8,50 i nie policzyli detalicznie tylko była podwyżka. Jak byś czytał forum to byś wiedział. Informuje również, że ostatnio była rozmowa o 2 smykach z forum którzy przychodza po 1 lub dwie pierdółki i tyle. Doszli do wniosku, że kolejny raz nie zostanbiecie obsłużeni bo to nie sklep tylko hurtownia. Więc do Groma nie macie się już co wybierać. To tyle spraw dotyczących Waszych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 I bardzo dobrze! W Gliwicach jest tak samo. Jest hurtownia, ludzie tam ida i kupuja jedna paczke FP3 za 8,50zl a potem chodza i marudza ze w sklepie 13zl za paczke to duzo. Hurtownia to nie sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 U mnie niestety cisza i spokój ale mam nadzieje że to "cisza przed burzą" W bydgoszczy tak zawsze a tydzień przed sylwkiem to zaczynają pokazy i rozpierduche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poSeydon. 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Ja za jakąś godzinkę lecę z kumplami odpalić 4x FP3 New ( pozostałości ) , a także Marcocossmos II łeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinox363 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Ja nie słyszałem jeszcze chyba, że u siebie jak strzelam. Co do FP3 w zeszłym roku stały po 6,22 teraz już 8,90 a 859 po 8,50 i nie policzyli detalicznie tylko była podwyżka. Jak byś czytał forum to byś wiedział. Informuje również, że ostatnio była rozmowa o 2 smykach z forum którzy przychodza po 1 lub dwie pierdółki i tyle. Doszli do wniosku, że kolejny raz nie zostanbiecie obsłużeni bo to nie sklep tylko hurtownia. Więc do Groma nie macie się już co wybierać. To tyle spraw dotyczących Waszych zakupów A w jakim rejonie jesteś ?Nie nie kolegę znają bo bierze co roku hurtowo a teraz był się pytać bo były jakieś braki on tam brał coś za 100zł bo mi mówił chyba rzymskie ognie i wyrzutnie raz te fp3 tylko że brał 6 paczek a że paczka po 9zł to musiał 5 brać i te wyrzutnie ale jak ja się pytałem to ma już połowę ja tam jak jadę to tylko w grudniu i borę konkretnie dlatego miła obsługa. Ja się nie dziwie jak przyjdą dzieci po picolaki. to gdzie taki temat jest to ktoś z tej hurtowni jest na forum ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Tak jest na forum i czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lob 0 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Cisza, i tak pozostanie do sylwestra bo tu nikt nie kupuje za bardzo fajerwerków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Od czasu do czasu słychać gdzieś strzał, ale to raczej nie ze względu na to, że sylwester za miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pampi123 1 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 U mnie czasami jakąś kostkę ktoś odpali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Wczoraj sąsiad puscił kostke Nie wiem co to było coś ala Lampa Alladyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbullsoldier 2 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 U mnie cisza,lecz kilka dni temu coś słyszałem myśle ,że po mikołajkach się wszystko rozkręci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Niedawno jakieś łepki strzelali jakimiś pierduchami i rzymskimi. Tak to cisza, ale za niedługo rozpocznę co nie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi