mpiwowski 183 Posted September 7, 2011 Pokaz Sztucznych Ogni - 80 lecie Radia Łódź - 10 września 2011Okazja – 80 lecie Radia ŁódźMiejsce – ManufakturaGodzina – 23:00Wykonawca – KaliforniaDługość pokazu – prawie 6min.Film – http://www.youtube.com/watch?v=5xESY-rMeY4Zdjęcia – ALBUM Quote
mpiwowski 183 Author Posted September 11, 2011 Dodałem film i zdjęcia z pokazu.Zapraszam do oglądania. Quote
fpshooter 12 Posted September 12, 2011 Po raz pierwszy w tym roku na "pokazie" w Łodzi było więcej niż 10 bomb Generalnie to stwierdzam, że łódzkie firmy nie umieją strzelić (z wyjątkiem B&G), nawet stosunkowo prostego pokazu. Tradycyjna dwudzielna kompozycja na początku z bateriami a potem bombki. O ile część pierwsza wyszła poprawnie, o tyle druga była tragiczna. Materiał strzelony bez ładu i składu, duże przerwy no i finał odpalony zdecydowanie prze czasem... to wszystko sprawiało, że mimo dobrze dobranego materiału, ogólne wrażenie było kiepskie. Całość wyszła tak jakby pan "Zenek" strzelał sobie z gwoździa według własnego widzimisię...fps Quote
Guest DreSzCzyK Posted September 12, 2011 Ujdzie pokaz ale taki sztuczny jest z mojej perspektywy.. poczaatek mi sie podobał lecz koniec kiepski Quote
Recommended Posts