adik0703 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nazwa: DELOVA RANA 2''Kaliber: 2" ( średnica 4,3cm wysokość 8cm)Masa prochu: 40gCena: 30złZdjęcie:klikFilm: Narazie brak.Super petarda bardzo bym chciał ją mieć! :w00t: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blekdome 0 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Powiem tak: kupiłem ta petarde, lekko zmodyfikowałem tzn. dodałem nowy podwójny korpus, owinąłem taśmą, i wystrzeliłem...efekt: wybuch jak z detonacji jakiegoś materiału wybuchowego! potężny i basisty taki że reszta kolesi strzelających z tych swoich zestawów komercyjnych zbladła, reszta tłumu też. Mega moc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Powiem tak: kupiłem ta petarde, lekko zmodyfikowałem tzn. dodałem nowy podwójny korpus, owinąłem taśmą, i wystrzeliłem...efekt: wybuch jak z detonacji jakiegoś materiału wybuchowego! potężny i basisty taki że reszta kolesi strzelających z tych swoich zestawów komercyjnych zbladła, reszta tłumu też. Mega moc! Gdzie ja kupiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 1 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Gdzie ja kupiles? Pewnie na www.speed-fajerwerki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Pewnie na www.speed-fajerwerki.pl Z tego co wiem, to DELOVY byly i sa niedostepne w tym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemus_lw 0 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 W sklep-militarny.com.pl jest dostępna za 25,20;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 W sklep-militarny.com.pl jest dostępna za 25,20;) Tam tez jest niedostepna ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blekdome 0 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 kupowałem w sklep-militarny.com.pl, ale to było przed swietami, nie wiem czy dalej sa...w speed-fajerwerki maja byc w styczniu jokoś z nowa dostawa...co by nie bylo z ta petarda jest tak jak w opisie, jest glosna jak wojskowa, a po odpowiednich modyfikacjach wali jak armatohaubica:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fx-er 0 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Kupowałem taką petardę kilka razy, raz mi się udało kupić 3" za chyba 35zł - to był szał.Jak kupię gdzieś teraz (cały czas na nie poluję)-napiszę gdzie i za ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben_sage 26 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 W Polsce ich nie ma , można łatwo dostać w czechach i na słowacji delova jest popularna tam bardzo nie będzie problemu z dostaniem ich,granice otwarte więc wedle woli.W tej chwili ich nigdzie w Polsce nie ma do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi