Mati88 1 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Sklep internetowy www.bombashop.comNie znalazłem wcześniej tematu o tym sklepie, a trafiłem na niego przed chwilą.Ceny ani wysokie, ani niskie.Ktoś robił w nim zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Nie wysokie? 16 zl za paczke fp3new albo 20 zl za red strobo z triplexu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati88 1 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wymieniłeś mi 2 przedmioty z tego sklepu, które faktycznie, nie są tanie.Nie mam zamiaru bronić tego sklepu, bo nie mam z nim nic wspólnego.Każdy jeden sklep ma jakieś produkty droższe.Może ktoś coś dla siebie wybierze i komuś podpasuje.I nie łap mnie za słówka.Dokładnie napisałem, że ceny mają średnie i nie wzorowałem się na dwóch artykułach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DreSzCzyK Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 produkty co niektóre sa tanie i drogie JR24 27 zł ciut cena za wysoka lecz jest fajny zestawik SU1002-1 Twister 10 rakiet cena 27 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 produkty co niektóre sa tanie i drogie JR24 27 zł ciut cena za wysoka lecz jest fajny zestawik SU1002-1 Twister 10 rakiet cena 27 zł Twister był w ofercie ultrasshopu za 22zł To taka jakby siostra bombashopu.Kupowałem u nich pirotechnikę, szkoda tylko że zawsze czegoś brakowało z listy zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tensor 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 jak wam sie nie podoba to po co komentowac? za drogie? to wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legender 0 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Wszystko fajnie tylko wysyłka w naszym kraju kosztuję jedyne 80zł... Już miałem pełny koszyk i musiałem zrezygnować z zamówienia. A najlepsze, że wysyłka do Anglii jest tańsza niż wysyłka krajowa Zamawianie wysyłkowo mija się z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imHardstylez 0 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Mozna wiedziec co sie stalo z sklepem? Przestal dzialac czy pod inna domena jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Całkiem możliwe, że strona została permanentnie zablokowana i już nie prowadzi sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben_sage 26 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 strona jest lub niedawno była ze skutecznym wirusem , nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombashop.pl 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Witamy po długiej przerwie! Zapraszamy do naszego sklepu i na nasz profil na facebooku https://www.facebook.com/bombashoppl/ W naszym asortymencie znajdziesz baterie Panty i petardy Funke niedostępne w żadnym innym sklepie! Polecamy szczególnie najmocniejsze obecnie petardy Scream 5S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajtowy. 1 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Tego mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloremro 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Nagroda z konkursu już w domu Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian 2 0 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Dnia 20.12.2017 o 16:51, Bartekeuro napisał: Zamówiłem parę paczek petard ze sklepu + 1 kostkę miesiąc temu. Wysyłka się troszkę przeciągała, jednak dobry kontakt ze sklepem i wszystko wyjaśnione. Można śmiało polecić. Obecnie mają nowości i jeśli wpiszesz kod bombakrypu10 to uzyskasz rabat 10% a i tak uważam, że np petardy nowe Dum bum-y mają najtaniej, bo po 22złote a z rabatem wyjdzie poniżej 20 zł ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. Ceny mają trochę wysokie ale dało się coś wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brydzio12346 3 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 I sklep kaputtt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 1 godzinę temu, brydzio12346 napisał: I sklep kaputtt Stacjonarny nadal działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirowariat 13 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 51 minut temu, mpiwowski napisał: Stacjonarny nadal działa. Napewno? z tego co wiem zamkneli go kilka tygodni temu, chyba że masz świeże info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Przed chwilą, pirowariat napisał: Napewno? z tego co wiem zamkneli go kilka tygodni temu, chyba że masz świeże info abuk był parę dni temu. Działa dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirowariat 13 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 1 minutę temu, mpiwowski napisał: abuk był parę dni temu. Działa dalej. jaki abuk? i lipa że nie można zobaczyć w necie co mają chyba, że masz jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 7 minut temu, pirowariat napisał: jaki abuk? i lipa że nie można zobaczyć w necie co mają chyba, że masz jakieś namiary nick abuk z tego forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 10 godzin temu, mpiwowski napisał: nick abuk z tego forum Wiadomo coś kiedy mają wrócić do internetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 3 godziny temu, piropiotr223 napisał: Wiadomo coś kiedy mają wrócić do internetu? Nie sądzę by prędko wrócili, o ile w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 I po co mają wracać? By znowu kombinowali? Cała sprawa odbije się echem i nie zdziwię się jak rząd ten czy następny wprowadzą bardziej restrykcyjne przepisy. A na pewno od nastepnego roku będą bardziej trzepać paczki i nie tylko te idące za granicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Jest popyt, jest podaż. Nic się nie dzieje bez przyczyny. Mnie zastanawia ilu dzieciaków zamawiających sobie szeleczki u nich, albo dostających od nich darmowe paczki w zamian za reklamę, robi teraz w gacie i szybciutko sprząta chatę Życie pokazało już nie raz, że sprzedawca ma w du.. swoich klientów. Tam nie ma żadnego szyfrowania danych. Jak taki sprzedawca wpada to cała baza klientów razem z nim. Ktoś tu mądrze kiedyś napisał, że cała masa dzieciaków kupuje F4 na necie albo np chloran potasu na allegro "bo się da i bez przypału" a mało kto z nich liczy się z tym, że nawet za kilka lat z tego tytułu może mieć mniejszy lub większy problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi