michas 0 Share Posted December 23, 2006 Mam pytanie dotyczące tego zestawu: Kliknij -Czy te rakiety mają dobre efekty. (jak miałes już ten zestaw to napisz jakie mają efekty.)-Czy te wyrzutnie nie są przypadkiem wulkanami. Bo kiedys kupiłem niby "Wyrzutnie" a miałem wulkan Jak macie jakies zdjęcia, filmiki lub coś dotyczące tego zestawu zapodajcie będe wielce wdzięczny Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dako 1 Share Posted December 24, 2006 Tak te niby wyrzutnie sa wulkanami ale rakiety sa za***iste leca wysoko porządnie wybuchają i jaki efekt;pwie ktos może ile ten zestaw stoii w tym roku?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@M!L 0 Share Posted December 26, 2006 rok temu stał chyba 85zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpiwowski 169 Share Posted December 26, 2006 u mnie kosztował chyba około 100zł rok temu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michas 0 Author Share Posted December 26, 2006 Już go zakupiłem Myślę żę będzie fajny. Dałem za niego 79.90zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest milan07 Share Posted December 27, 2006 TA ja też go mam kupiłem w carrefourze za 79.99zł mam nadzieje że efekt jest fajny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@M!L 0 Share Posted December 27, 2006 haaha też go kupiłem MAX XXXL the best Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan07 0 Share Posted December 28, 2006 max xxxl is the champion to the end hahahasłyszałem że te duze rakiety rozpryskują się dwa razy to prawda?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pj.patryk 0 Share Posted December 28, 2006 Chyba nie, miałem podobnej wielkości rakiety w ubiegłym roku i też od kogoś słyszałem, że dwa razy się rozpryskują... tak naprawdę rozpryskują się tylko raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@M!L 0 Share Posted December 28, 2006 :cry: :cry: podobno te wyrzutnie są słabe :razz: ale przynajmniej rakiety mocne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michas 0 Author Share Posted December 28, 2006 Własnie wystrzeliłem jedną tą najmniejszą rakietkę z tego zestawu i nie wiem jak to było mozliwe. Na tak małą rakiete taki piękny efekt z wybuchem! Poprostu nie moge sie doczekac sylwka i tych duzych rakiet! Zestaw XXXL KING! :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@M!L 0 Share Posted December 28, 2006 super thx za test Michas btw. niech ktoś przetestuje wyrzutnie z tego zestawu jak ktoś nie ma co robić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan07 0 Share Posted December 29, 2006 Ja mam ten zestaw i odpaliłem tą najmiejszą wyrzutnię i okazoło się ze to fontanna. Nazywa sie FIRE BIRD. Nie wiem jak inne wyrzutnie ale mam nadzieję że rakiety są mocne. :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K@M!L 0 Share Posted December 29, 2006 Tiaaa rakiety są mocne, ale mam też nadzieje, że te większe wyrzutnie są mocniejsze btw. jak wysoko leciały te iskry z Fire Birda'a?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michas 0 Author Share Posted January 7, 2007 I wszystko jasne... Nie ma w tym zestawie wyrzutni są tylko wulkany! :evil: Zły jestem dla tego że miały byc wyrzutnie. Ale jako wulkany są bardzo ładne. RAKIETY SĄ ZAJEEEE...!!! Duze rozpryski, duży huk, duża wysokośc!!! NAPRAWDE POLECAM TE RAKIETY!!! Pozdrawiam! :smile: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest karol [E] Share Posted January 7, 2007 ej a co w nim jest tylko te niby wyrzutnie i rakiety ???/a iel ich jest??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan07 0 Share Posted January 23, 2007 Jest w nim 13 rakiet i 5 wulkanów. Te małe rakiety to prawie mają taki efekt jak te duże ale na następnego sylwka kupie sobie jakis zestawik rakiet z hestii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ad10 0 Share Posted March 2, 2007 :cry: :cry: podobno te wyrzutnie są słabe :razz: ale przynajmniej rakiety mocne tam niema wyrzuttni tylko są bardzo dobre wulkany i rakiety Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronaldinho 0 Share Posted December 25, 2007 U mnie w Kauflandzie był aż za 120zł!Chciałem go kupic bo kolega mówił że jest po 79,99 wziąłem idę do kasy babka kasuje a tu powalająca cena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FireMan 0 Share Posted December 25, 2007 U mnie w realu ten zestaw jest po 83zł , ale babka powiedziała , że potanieje jeszcze do 70zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxior 0 Share Posted September 18, 2008 Ja go kupuje od 3 lat i będe go kupował zawsze jak będzie,bo np. w zeszłym roku załapałem sie na ostatni :mrgreen: w makro stał za około 70zł i to jest dobra cena.Małe rakietki są bardzo dobre jak na swój rozmiar.Są tam także średnie i duże,które maja najlepszy efekt :twisted: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kometa 0 Share Posted October 2, 2008 Miałem zamiar go kupić w zeszłym roku ale zabrakło funduszy .U mnie w kauflandzie na początku stoi po 120zł :neutral: ale później tanieje do 79.99zł więc w tym roku na pewno go kupie :grin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FireMan 0 Share Posted October 17, 2008 Wszystkie duże zestawy z hesti (Max XXl , Black Jack , etc.) , to te same fajerwerki , zapakowane tak samo , tylko pod inną nazwą.Z doświadczenia wiem , że żadna rakieta z hesti(mówię głównie o tych dużych) , nigdy nie przebije odpowiedników z jorge/svea/tropic , a nawet nie dorównuje średnim(a niekiedy małym). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neodo 10 Share Posted October 18, 2008 Oj Oj fireman, żarty żartami ale nie w tym przypadku, specjalnie dla ciebie w tym roku nagram filmik, że duże rakiety hestii to wcale nie taki syf... jedyna ich wada to, że lecą wysoko ale efekt i tak mają duży Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FireMan 0 Share Posted October 19, 2008 Oj Oj fireman, żarty żartami ale nie w tym przypadku, specjalnie dla ciebie w tym roku nagram filmik, że duże rakiety hestii to wcale nie taki syf... jedyna ich wada to, że lecą wysoko ale efekt i tak mają duży sry za offtop , ale :Do dziś pamiętam , jak miałem zestaw (nazywał sie chyba) Fire Eagle i President , oraz później (nie za bardzo pamiętam nazwe) Oasis Light.Kolege miał rakiety duże z jorge(2 szt. , chyba z zestawu JR25).Hestia leciała bardzo wysoko , dając mizerny , krótkotrwały efekt na niebie , za to Jorge(na moje oko rakiety były mniejsze od tych z hesti) , wywalał efekt na caałe niebo.Od tamtego czasu(byłem wręcz fanatykiem hesti) kupuję tylko artykuły jorge.Z hesti tylko petardy i uzupełnienie stuffu ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts