Jump to content

HE0701 Max XXXL

michas

Recommended Posts

Mam pytanie dotyczące tego zestawu: Kliknij

-Czy te rakiety mają dobre efekty. (jak miałes już ten zestaw to napisz jakie mają efekty.)
-Czy te wyrzutnie nie są przypadkiem wulkanami. Bo kiedys kupiłem niby "Wyrzutnie" a miałem wulkan :/

Jak macie jakies zdjęcia, filmiki lub coś dotyczące tego zestawu zapodajcie będe wielce wdzięczny :)

Pozdrawiam

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tak te niby wyrzutnie sa wulkanami ale rakiety sa za***iste leca wysoko porządnie wybuchają i jaki efekt;p
wie ktos może ile ten zestaw stoii w tym roku??

Guest milan07

TA ja też go mam kupiłem w carrefourze za 79.99zł mam nadzieje że efekt jest fajny :)

max xxxl is the champion to the end hahaha
słyszałem że te duze rakiety rozpryskują się dwa razy to prawda??

Chyba nie, miałem podobnej wielkości rakiety w ubiegłym roku i też od kogoś słyszałem, że dwa razy się rozpryskują... tak naprawdę rozpryskują się tylko raz.

Własnie wystrzeliłem jedną tą najmniejszą rakietkę z tego zestawu i nie wiem jak to było mozliwe. Na tak małą rakiete taki piękny efekt z wybuchem! Poprostu nie moge sie doczekac sylwka i tych duzych rakiet! Zestaw XXXL KING! :lol:

Ja mam ten zestaw i odpaliłem tą najmiejszą wyrzutnię i okazoło się ze to fontanna. Nazywa sie FIRE BIRD. Nie wiem jak inne wyrzutnie ale mam nadzieję że rakiety są mocne. :mrgreen:

Tiaaa rakiety są mocne, ale mam też nadzieje, że te większe wyrzutnie są mocniejsze :D

btw. jak wysoko leciały te iskry z Fire Birda'a??

• 2 weeks later...

I wszystko jasne... Nie ma w tym zestawie wyrzutni są tylko wulkany! :evil:
Zły jestem dla tego że miały byc wyrzutnie. Ale jako wulkany są bardzo ładne.

RAKIETY SĄ ZAJEEEE...!!! Duze rozpryski, duży huk, duża wysokośc!!! NAPRAWDE POLECAM TE RAKIETY!!!

Pozdrawiam! :smile:

Guest karol [E]

ej a co w nim jest tylko te niby wyrzutnie i rakiety ???/a iel ich jest???

• 3 weeks later...

Jest w nim 13 rakiet i 5 wulkanów. Te małe rakiety to prawie mają taki efekt jak te duże :) ale na następnego sylwka kupie sobie jakis zestawik rakiet z hestii

• 1 month later...
:cry: :cry: podobno te wyrzutnie są słabe :razz: ale przynajmniej rakiety mocne :wink:
tam niema wyrzuttni tylko są bardzo dobre wulkany i rakiety

• 9 months later...

U mnie w Kauflandzie był aż za 120zł!Chciałem go kupic bo kolega mówił że jest po 79,99 wziąłem idę do kasy babka kasuje a tu powalająca cena. :sad:

U mnie w realu ten zestaw jest po 83zł , ale babka powiedziała , że potanieje jeszcze do 70zł.

• 8 months later...

Ja go kupuje od 3 lat i będe go kupował zawsze jak będzie,bo np. w zeszłym roku załapałem sie na ostatni :mrgreen: w makro stał za około 70zł i to jest dobra cena.Małe rakietki są bardzo dobre jak na swój rozmiar.Są tam także średnie i duże,które maja najlepszy efekt :twisted:

• 2 weeks later...

Miałem zamiar go kupić w zeszłym roku ale zabrakło funduszy .U mnie w kauflandzie na początku stoi po 120zł :neutral: ale później tanieje do 79.99zł więc w tym roku na pewno go kupie :grin:

• 3 weeks later...

Wszystkie duże zestawy z hesti (Max XXl , Black Jack , etc.) , to te same fajerwerki , zapakowane tak samo , tylko pod inną nazwą.
Z doświadczenia wiem , że żadna rakieta z hesti(mówię głównie o tych dużych) , nigdy nie przebije odpowiedników z jorge/svea/tropic , a nawet nie dorównuje średnim(a niekiedy małym).

Oj Oj fireman, żarty żartami ale nie w tym przypadku, specjalnie dla ciebie w tym roku nagram filmik, że duże rakiety hestii to wcale nie taki syf... jedyna ich wada to, że lecą wysoko ale efekt i tak mają duży

Oj Oj fireman, żarty żartami ale nie w tym przypadku, specjalnie dla ciebie w tym roku nagram filmik, że duże rakiety hestii to wcale nie taki syf... jedyna ich wada to, że lecą wysoko ale efekt i tak mają duży

sry za offtop , ale :

Do dziś pamiętam , jak miałem zestaw (nazywał sie chyba) Fire Eagle i President , oraz później (nie za bardzo pamiętam nazwe) Oasis Light.

Kolege miał rakiety duże z jorge(2 szt. , chyba z zestawu JR25).
Hestia leciała bardzo wysoko , dając mizerny , krótkotrwały efekt na niebie , za to Jorge(na moje oko rakiety były mniejsze od tych z hesti) , wywalał efekt na caałe niebo.

Od tamtego czasu(byłem wręcz fanatykiem hesti) kupuję tylko artykuły jorge.
Z hesti tylko petardy i uzupełnienie stuffu ;d