Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witam!Chcialbym abyscie pomogli mi w miare mozliwie szybko w znalezieniu sklepu internetowego, w ktorym FP3/New sa najtansze. Na razie prowadzi www.speed-fajerwerki.pl - 10.5 zl. Jezeli widzicie gdzies taniej, prosze o pomoc. :rolleyes:Dzieki i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 1qnBDG 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 http://rr.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=138&Itemid=176 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mati88 1 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 W sklepach internetowych nie znalazłem niższej ceny, a długo szukałem.W hurtowniach zdarzyło mi się kupić paczkę FP3 poniżej 10 zł ogólnie najczęstsza cena FP3 to 15 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Danio_G 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 ja dalem 6.20 bodajże ze opk fp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bx2 6 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 http://rr.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=138&Itemid=176 To jest hurtownia, a poza tym już ich nie mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Dobra dzieki. Z tego co widac najtaniej chyba jednak jest na sf ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Porównywałem ceny ze sklepów nie tak dawno. I jeśli chodzi petardy to speed fajerwerki będzie miał najtańsze ze wszystkich, nie masz co dalej szukać. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Dzieki, temat do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Ponq 2
Witam!
Chcialbym abyscie pomogli mi w miare mozliwie szybko w znalezieniu sklepu internetowego, w ktorym FP3/New sa najtansze. Na razie prowadzi www.speed-fajerwerki.pl - 10.5 zl. Jezeli widzicie gdzies taniej, prosze o pomoc. :rolleyes:
Dzieki i pozdrawiam!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi