webik 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witajcie chciałem tu pokazać jakie posiadam fajerwerki na tegorocznego sylwestra a o to fota :rolleyes:http://img258.imageshack.us/i/img1509k.jpg/Postawiłem na większe kostki w tym roku jak widać na zdjęciu.Życzę miłego oglądani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Wielgachny arsenał. Gdzie kupowałeś? Sam sprawdzony i polecany sprzęt. Mam nadzieję, że po Sylwku wypowiesz się w sprawie Sajgona, bo to nowość na ten rok. Jedynie doczepiłbym się do dużych rakiet, bo jak wiadomo są nieopłacalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 No szacun kolego Widzę, że faktycznie postawiłeś na jakość, chociaż i ilość też nie najmniejsza. Widzę, że kolejna osoba ma w arsenale JW408. Myślę, że z takim stuffem mógłbyś już jakiś mniejszy bal sylwestrowy obsłużyć... Przy okazji dołączam się do pytania przedmówcy, gdzie się zaopatrywałeś w artykuły piro?fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webik 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Kupowałem w sklepach internetowych a mianowicie fajerwerki-net.plfajerwerki.intelishop.plfajerwerkimarket.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 W Stuffie same konkrety,jak bym miał oceniać to 10/10 różnorodność i liczebność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 no fajny bardzo stuff. bedziesz mial super sylwka. aha, jak moge to bardzo prosze o filmy sajgona i Superstarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Naprawdę świetny stuff! Same konkrety i w dodatku bardzo dobry wybór,no i są oczywiście jakieś rzeczy do zabawy.Moja ocena 10/10(Jak możesz to napisz kilka słów czy robisz pokaz czy odpalasz normalnie i ile wdałeś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webik 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Właśnie się zastanawiam czy zrobić pokaz czy odpalać osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Byłoby to marnotrawstwo gdybyś odpalał pojedyńczo,bo z tego co posiadasz moim zdaniem można by zrobic super pokazik A do pojedyńczego odpalania masz rakiety,petardy itp. ewentualnie możesz sobie zostawic do pojedyńczego odpalania jakieś małe kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Piękny stuff, będzie udany sylwester.... oby tak dalej Pozdrawiam B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Sylwester zapowiada się u ciebie pięknie Same konkrety co może cieszyćok Oby tak w następnym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi