Szajba 0 Posted December 22, 2006 Co o nim powiecie ... bo mam zamiar sobie go kupić ino nie wiem czy jest dobry ... W tesco kosztuje 24.99 czy kupić zestaw jupiter tez za 24.99 Proszę o radę@witus - zmieniłem nazwę tematu, te 3 zestawy są takie same... Quote
Hewlet 0 Posted December 24, 2006 mylisz się, róznie się trochę, nie wyglądem a tym co ma w środku... no np. rzymski ogień, Achilles ma z rozpryskiem a Jupiter nie :neutral: Quote
velibrum 12 Posted December 24, 2006 Miałem achillesa 2 lata temu i rzymski ogień był bez rozprysku. :shock: Quote
Szajba 0 Author Posted December 24, 2006 Ja się pytam o efekty... Który się lepiej opłaca kupić ??Po Achillesa mam bliżej a po jupitera dalej ... Co mi poradzicie ?<Macie może jakieś fotki z efektami ? Quote
velibrum 12 Posted January 18, 2007 Wiem że po czasie ale różnią się tylko poligrafią opakowania i poligrafią petard. W jupiterze są vikingi, a w achillesie piraty. Quote
kubanczyk93 0 Posted January 20, 2007 w jupiterze są też 3fontanny.Chyba lepszy jupiter(szkoda ze po czasie) Quote
marcin1197 0 Posted January 20, 2007 Jak jupiter może być lepszy jak to są 2 te same zestawy tylko z inną nazwą :?: :???: Quote
Fear 0 Posted September 9, 2007 jakie duże były rozpryski rakiet i czy możecie powiedzieć jakie były efekty?mam na niego ochotę Quote
velibrum 12 Posted September 28, 2007 jakie duże były rozpryski rakiet i czy możecie powiedzieć jakie były efekty?mam na niego ochotę Bardzo polecam Ci ten zestaw :grin: Rakiety mają bardzo duże rozpryski, są też trzy fajne fontanny i inne artykuły do zabawy typu meteor rains, czy słynne już myszki :mrgreen: Teraz filmy -rakiety ( w tle muzyka, ponieważ jest to fragment mojego filmu sylwkowego )meteorymyszki Quote
kameleon 1 Posted December 3, 2007 te zestawy są dobre tylko do zabawy bo jest dużo pierdół a rakiety słaby efekt mają Quote
malysz 2 Posted December 3, 2007 Kameleon co ty mówisz : Miałeś w ogóle zestaw Jupiter?? Efekty rakiet bardzo ładne, również polecam ten zestaw, fontanny też spoko. Quote
kameleon 1 Posted December 3, 2007 Kameleon co ty mówisz : Miałeś w ogóle zestaw Jupiter?? Efekty rakiet bardzo ładne, również polecam ten zestaw, fontanny też spoko. miałem goliata i efekty rakiet słabe Quote
MarcePAN 0 Posted December 5, 2007 Rakiety są przeciętne ale dobre rakiety to po 40zł chodzą,Ogólnie zestaw mi się podoba.Najbardziej się opłaca ze wszystkiego z biedry Quote
Mati88 1 Posted December 6, 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=RxRb473KtK4Tu macie jedną z fontan z zestawu jupiter Quote
velibrum 12 Posted December 6, 2007 To była chyba ta mała fontanna o nazwie chyba "shirken birds" czy coś podobnego Też miałem 2 takie fontanny i po takich wymiarach dużo nie należy się spodziewać :razz: Trzeba przyznać że świetny pisk wydaje :mrgreen: Quote
luk2583 11 Posted December 12, 2007 Ja dam filmik Velibruma dalem efekt tych rakiet na youtube http://pl.youtube.com/watch?v=iGv3H8j_uBc Quote
Janek_92 1 Posted December 16, 2007 Mam zamiar kupić Jupitera. Możecie mi powiedzieć jakie tam są petardy hukowe ? :grin: Quote
velibrum 12 Posted December 16, 2007 W zestawie jupiter możesz znaleźć petardy z serii "viking". Od jz4 do jz8 Huk może nie największy ale na zabawę w sam raz Cała seria jest odpalana na lont. Nie ma tam draskowców. Quote
Janek_92 1 Posted December 16, 2007 O to bardzo fajnie . Wole na lont, bo wygodniejsze są :grin: . Dzięki za Informacje . Quote
Guest jasiek Posted December 19, 2007 A co sądzicie o Goliacie i Herkulesie? Mam zamiar zakupić któryś z nich. Plis o odpowiedź Quote
Tabaluga 0 Posted December 20, 2007 Tak, ja je dziś kupiłem i powiem wam ze jestem troszke niemile zaskoczony....wszystkie zestawy od kung fu do jupitera były mooocno poobijane naprzyklad ja wybralem najmniej obitego jupitera ale i tak czubek zielonej rakieta byl pokruszony :shock: :shock: Quote
Janek_92 1 Posted December 20, 2007 Ja przed chwilką testowałem rakiete z Jupitera. Bardzo ładny rozprysk. Nie był duży ale w sam raz. Spodobał mi się . I myszki są też super. Głośne ;D. Polecam ten zestaw. Za 25zł super sprzęt !! Quote
Yusha 0 Posted December 20, 2007 Tak, ja je dziś kupiłem i powiem wam ze jestem troszke niemile zaskoczony....wszystkie zestawy od kung fu do jupitera były mooocno poobijane naprzyklad ja wybralem najmniej obitego jupitera ale i tak czubek zielonej rakieta byl pokruszony :shock: :shock: Coż... zdarza się ja dzisiaj o mało co nie kupiłam bym w Biedronce zestawu z połamaną rakietą przy czubku... Ale przynajmniej mam zwyczaj jak kupuję fajerwerki to je dokładnie oglądam... Quote
Kamilegionista 0 Posted December 20, 2007 A co to za różnica, po prostu rakieta ładniej wydląda, efekt sie nie pogorszy Quote
Recommended Posts