Mati88 1 Posted November 21, 2010 Symbol: TXF651Nazwa: Fontanna dymnaCzas efektu: nie posiadam informacjiFilm: szukamMam zamiar kupić tę święcę.Ktoś z Was ją kiedyś posiadał? Szukam wszelkich informacji na jej temat. Quote
Poki 17 Posted November 22, 2010 Tak miałem ją rok temu. Kompletna strata kasy. Mimo swoich sporych rozmiarów, dymu jest bardzo mało i wogóle nie jest on gęsty. Dodam, że odpalałem ją w dni kiedy nie było jakiegoś mocniejszego wiatru, tylko lekki powiew. Lepiej zainwestowac w dymy z typowego ASG. Quote
Mati88 1 Author Posted November 24, 2010 Filip, super by było gdybyś filmik nakręcił i odpalił jak najszybciej Quote
Spec65 0 Posted July 15, 2013 Ktoś podrzuci cenę ? I ewentualnie w któym sklepie internetowym można kupić ? Quote
Arturo 17 Posted July 15, 2013 5zł na http://www.taniefajerwerki.pl/pl/searchquery/TXF651/1/phot/5?url=TXF651 Quote
PiroShop 0 Posted November 12, 2013 U nas za opakowanie 5szt - 20zł Ogólnie fajne dymy do zabawy, szczególnie jak ktoś tego dymu za dużo nie chce zrobić www.piroshop.pl Quote
Crazy monster 100 2 Posted August 18, 2017 Miałem czerwonego takiego dyma. Fajny kolor i długo się dymił. Moja ocena to 4+/10. Polecam Quote
Recommended Posts