Guest karmel5061 Posted November 2, 2010 Jak dla mnie to gigant miałem i byłem zadowolony przepiękne wybuchy rakiet. Quote
macieek95 1 Posted November 2, 2010 Ja postawiłbym na goliata. Zaznaczam na wstępie, że zestawów nie miałem. W mojej opinii przewagę Goliat, otrzymuje przez to, że ma 3 fontanny i chyba więcej hukowych. W Gigancie jakieś skaczące myszki czy coś w tym stylu. Zestawy są bardzo zbliżone, nie głosuję, bo dużo nie mogę powiedzieć o nich. Rakiety na oko Goliat 6 średnich, a Gigant 3 większe i 2 mniejsze. Quote
JMJ Pirfotechnics 7 Posted November 2, 2010 Mialem Goliata w zeszlym roku i bardzo wrosl mi w pamiec, duzo zabawy z nim bylo, kupilem go przed sylwkiem, dobre rakiety, masa petard, trzy fontanny tez smieszne, slynne genialne myszki i metepry czyli kulki craclingowe jakby. Do tego rzymiak. Opierajac sie na tym i na zdjeciach, glosuje na goliata.Pozdro JMJ Quote
Mks 2 Posted September 8, 2011 ja również miałem 2 jak się nie mylę 2 lata temu wybrałbym Goliata Quote
Recommended Posts