domin839 2 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Jak rabat będzie po nowym roku to cooli pisze do Ciebie w sprawie zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smilser. 2 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Będzie we Wrześniu jakaś promocja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawolf 1 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Będzie we Wrześniu jakaś promocja ? Ceny nie uległy zmianom,rabatu niema i nie było.Po prostu ceny były i nadal są bardzo atrakcyjne. O jaką promocję Ci chodzi i czemu akurat we wrześniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zakupy w gromie są cały czas. Nie ma już Wk tylko IK ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQbaniec 10 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Witam. Bylbym zainteresowany zakupami tam. Do wydania troche ponad tysiąć.Lecz musiałbym jeszcze pomyśleć nad lista. Napewno JW412 i YHW100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Pomyśl co byś potrzebował i daj znać. Zakupy się odbywają cały czas. Przy kwocie 1000 zł dostaniesz na pewno kilka gratisów od chłopaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Ja dzisiaj kupiłem w GROMIE za ponad 600zł. Brakowało na stanie jedynie JF66 ale reszta z listy była, tak by tysiak pyknął. Mimo to kolejny plusik dla chłopaków bo to na czym mi najbardziej zależało było! Jeżeli chcecie skompletować stuff na sylwka to na prawdę warto nadłóBogaty wybór piro z TRIPLEXA, stroboli, flar to duży plus bo jak czasami pytam po różnych hurtowniach, których tutaj nie wymienię to nawet nie wiedzą co to jest strobol albo flara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQbaniec 10 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Cooli orientujesz sie moze ile za TXb506 by sobie zażyczyli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Niestety nie ale jak będę to zapytam i dam znać na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheFirefoxFan 5 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Ostatnio pytałem pewnego znajomego, aby zapytał o cene TXB506 i kwota jaką mu powiedzieli była to 332 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Chwila jak tam kupować w (z) tej hurtowni czy sklepie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hl1030 10 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Przemo odezwać się do Colliego i Dawolfa, ewentualnie dyliżansem osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Ostatnio pytałem pewnego znajomego, aby zapytał o cene TXB506 i kwota jaką mu powiedzieli była to 332 zł Tyle samo płaciłem za txb857 więc możliwe że po tyle stoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi