Misiek4242 1 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Było już wiele tematów co strzelacie przed sylwkiem itp... A ja chciałbym was spytac tak: 1.Jestem ciekawy czy strzelacie czymś po głównym pokazie ? (tzn po godzinie 24:00 w sylwka) ja tam raz za czas puszcze jakies petardki małe. 2.Macie jakieś fajerwerki na teraz ? tzn strzelacie jakimiś hukowymi lub wyrzutniami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qnBDG 0 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Przed 24:00 wyjde odpalić moździerz rakietkę lub jakomś małą wyrzutnie i oczywiście art. różne na drugi dzień jak już o 24:00 niechce mi się strzelać to oczywiście strzelam ;Dteraz aktualnie mam piccolaki i 3-strzałówki i gdy mi się nudzi idę trochę postrzelać ;D pozdro ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaphIII 0 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 ja po 24 strzelam sobie petardy rozne male rakietki fontanny etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 1 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ja po zerowej strzelam głównie petardami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jango 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ja też petardami strzelam, jeszcze odpalę jakieś fontanny, karabinek i postrzelam JR05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adik0703 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 ja biorę motylki i cyrcoblitzy i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Po 00:00 głównie mocne petardy oraz dobre wyrzutnie które dają czadu JacuQM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ja po pokazie strzelam wszystkim co mi zostaje... endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtt4 0 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Po wywaleniu wszystkiego w powietrze zostają Picolaki i P1203. No, może jeszcze czasem jakieś FP3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mks 2 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Petardami i rakietami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu94 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 ja staram się wystrzelić większość tego co mi zostało :xmas_laugh: zazwyczaj jakieś rakietki,petardy i wulkany ale zawsze mi zostaną jakieś pozostałości :xmas_tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Biorąc pod uwagę, że główny pokaz robię zwykle przez 30-50 minut zaczynając między 20:00 a 23:00 (zależy w jakim roku), to zwykle rzeczy, które mi zostają po pokazie głównym zostawiam na północ. Są to przeważnie zimne ognie, petardy, flary, fontanny, nieduże wyrzutnie... Chodzi o to, aby dołożyć do pieca przynajmniej kilka artykułów w punkcie kulminacyjnym witania nowego roku, czyli w pierwszych minutach po godzinie 00:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Raczej już niczym bo wszystko strzelone przed północą.. a jak pokaz strzelony to pora do domu grzać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi