Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ogolnie silver cascade to dla przedszkolakow jest wiekszosc ludzi nielubi takiego typu fajerwerków jak dla mnie tez nie jest super ... ocenil bym to na [4/10]

• 4 weeks later...
  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobre na mecze piłkarskie
już nie raz miałem na meczu ;d

• 1 month later...
Posted

Ma ktoś może film tych wulkanów bo te co zamieścił mantis już powygasały. Mam w palnie kupno jakiś wulkanów na Sylwka ale nie wiem jakie mam kupić, a film by wszystko wyjaśnił.

• 2 weeks later...
Posted

Polecam niska cena ładne efekty i można robić z nimi rożne kombinacje :grin:

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Miałem szanse zobaczyć ją na żywo,i wg. mnie była ładna,choć jednak miewałem lepsze :razz:
Mimo wszystko do zabawy można kupić :wink:

• 2 weeks later...
Posted

Ja miałem jakieś podróby chyba w tym roku z jorge o fonntana była czerwona a opakowanie takie same jak u was

• 8 months later...
Posted

Miałem ją w swoim pierwszym skromniutkim stuffie,uważam że dobra jak na swoją cenę

• 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

Jak za taką cenę to całkiem efekt przyzwoity i na dodatek x2 (2 sztuki). Srebrne iskry i wysokość może być, czas trwania również nie najgorszy.

• 4 months later...
Posted

Ja do tych fontann mam mieszane uczucia, bo efekt niby ładny ale na 4szt 2 wypluły cały ładunek od razu

• 4 weeks later...
Posted

w Tamtym roku 2 w opakowaniu byly za 2.49
w BricoMarche:)

• 2 weeks later...
Posted

Nie sa takie zle, ale bardziej sie oplaca kupic Kongo.

Posted

Kolega posiadał tą fontanne w tamtym roku,Niestety za tą cene nie można wymagać tak dużo ja za fontanne za 10 zł czy więcej.

• 2 months later...
Posted

Nawet fajna tania i mała fontanna, szkoda tylko że jest jeden kolor...

Posted

Tania fajna fontanna. Praktycznie identyczna jak Fuji Hestii. Za parę złote ładne.

Posted

Film fontann z nową poligrafią (efekt się nie zmienił):

http://www.youtube.com/watch?v=0heg30zSa-A

Moim zdaniem fontanny JF04 Silver Cascade są jednymi z najbardziej opłacalnych fontann. Idealne dla osób z małym budżetem jak również dla osób przygotowujących własne pokazy (na rozpoczecie pokazu). Gorąco polecam!

• 4 weeks later...
Posted

Bardzo ładne fontanny, są tanie, a efekt maja bardzo ładny i wysoki ;) Bardzo dobre do rozpoczęcia pokazu.

Posted

Miałem je i można spokojnie powiedzieć, że za 1,50 to opłacało się ją kupić :D

• 2 months later...
Posted

Kupiłem je 2lata temu na odpuście wysoki efekt jak za są cene a dałem za nie tylko 2zł !!

• 7 months later...