kisiel1010 0 Share Posted April 17, 2008 no o to wlasnie mi chodzi zeby sie bardziej oplacalo Quote Link to post Share on other sites
bedziu 0 Share Posted December 23, 2008 jaka jest róznia między korsarzami a hammer-ami?? niby te same rozmiary apudelka sa inne :?: Quote Link to post Share on other sites
xSound 0 Share Posted December 23, 2008 Korsarze są z Jorga a Hammery są z Hestii.Poza tym z hammerów ten gips z dołu kruszy się i proch się wysypuje, przynjamniej ja miałem w tamtym roku. Quote Link to post Share on other sites
bedziu 0 Share Posted December 23, 2008 Korsarze są z Jorga a Hammery są z Hestii. http://www.pirotechnika.pl/images/stories/...dy/K0204-12.jpgwychodzi na to ze hestia ma i korsarze i hammery; dlatego pytam o jakies róznice Quote Link to post Share on other sites
Neodo 10 Share Posted December 23, 2008 I to i to jest z hestii, obydwie mają ten sam symbol chyba ? i mają bardzo słaby huk. Korsarz jest lepszy niż Hammer Petard, ale i tak nie jest mocny. Quote Link to post Share on other sites
FireMan 0 Share Posted December 24, 2008 Zwykłe K0204 i o bardzo mocnym huku.Do achtunga nie ma co porównywać , ale walą ładnie.Myślę , że bardziej opłaca sie kupić K0204/50 , ale za tę cene te również mogą być. Quote Link to post Share on other sites
Arturo :) 4 Share Posted December 24, 2009 Ja osobiście jestem bardzo z nich zadowolony 8/10 :razz: ,ale czy korsarze są głośniejsze od Hamerów :?: Quote Link to post Share on other sites
przemus_lw 0 Share Posted December 25, 2009 Moim zdaniem Neodo ma racje, nie jest to mocna petarda. Kiedys wydawały mi się mocniejsze, ale wtedy byłem młodszy;p i pewnie inaczej je odbierałem. Quote Link to post Share on other sites
Bart 0 Share Posted December 30, 2009 Mam pytanie zakupiłem korsarze z Hesti k0204-1 czy one różnią się od k0204??? Quote Link to post Share on other sites
Zadymiarz 0 Share Posted January 3, 2010 sa nie zle jak na taka cene ale ja wole piratki :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Mks 2 Share Posted November 25, 2011 Ma ktoś Zdjęcie tych perard? Quote Link to post Share on other sites
Anton 0 Share Posted November 25, 2011 Ma ktoś Zdjęcie tych perard? oto prosi http://pirotechnika.com.ua/index.php?productID=236 Quote Link to post Share on other sites
SyneQ 3 Share Posted November 25, 2011 To nie sa zwykle korsarze? takie same wymiary sie wydaja Quote Link to post Share on other sites
Mks 2 Share Posted November 25, 2011 aa to te. To są zwykłe korsarze... Quote Link to post Share on other sites
PiroFil 0 Share Posted November 25, 2011 są dosyć tanie i głośne ogólnie to je polecam Quote Link to post Share on other sites
JarekB 0 Share Posted December 31, 2011 Uważajcie na KORSARZE z Kauflandu... Wadliwa seria czy co ale z 3szt/12 w pudełku wysypał się proch. Otwieram paczkę a tu zonk - 3szt do utylizacji. Problem tkwi w tym że zapłon jest strasznie ubogi i nie jest zalany cały koniec korpusu, zostaje mała szczelinka i proch spierdziela. Poza tym ładunek nie jest dobrze ubity... Dziadostwo... Quote Link to post Share on other sites
xMilo22x 0 Share Posted January 13, 2013 Uważajcie na KORSARZE z Kauflandu... Wadliwa seria czy co ale z 3szt/12 w pudełku wysypał się proch. Otwieram paczkę a tu zonk - 3szt do utylizacji. Problem tkwi w tym że zapłon jest strasznie ubogi i nie jest zalany cały koniec korpusu, zostaje mała szczelinka i proch spierdziela. Poza tym ładunek nie jest dobrze ubity... Dziadostwo... Co Ty gadasz ja kupiłem w Kauflandzie 3 paczki all wypały i lepsze niż rok temu ! Świetne były ! Quote Link to post Share on other sites
Luksfer87 0 Share Posted November 13, 2013 Do tych petard mam mieszane uczucia.Kupiłem rok temu w Kauflandzie i jak ktoś pisał,że był wysypany proch.Też miałem taką sytuację całe pudełko czarne a do tego wypaliło może 5 sztuk.Po odrzuceniu np na beton lub asfalt odpadała draska i po petardzie Jakościowo beznadzieja... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts