Jump to content

Recommended Posts

Posted
Hmm... Mój ziomek z klasy, przyniósł takie coś z 2 lata temu do szkoły a, że kończyliśmy o 16:10 (sks) to ciemno już było. Efektem jej jest strzelanie takimi iskrami i kometami a, na końcu pełno takich zielonych kul wylatuje i trzymają się 30+ sec w powietrzu.

Neodo weź nie ściemniaj :D. Chyba poniosły ciebie emocje... Miałem 2 lata temu na Sylwka. Jest to fontanna kolorowych kul. Nie ma żadnych komet, które utrzymują się pół godziny... Bardzo dobry efekt jak na taką cenę! Kupiłem na bazarze za 2zł.
Posted

dzisiaj kuzynka odda mi aparat i nagram efekt.film dam ok 17.00

EDIT:niestety kuzynka jest chora i filmiku niebedzie :sad: bym do niej poszedl po ten aparat ale tez jestem chory :shock:

EDIT:jednak ja odpalilem i nagralem na kome http://ultrashare.net/hosting/fl/aef66f9932/

• 3 weeks later...
Posted

Ja ją dzisiaj kupiłem za 2 zł ;) wygląda jakby miala takie małe korpusy ;) za 2 zł mysle ze warto,4 juz przesada :razz:

Posted

No oglądnąłem film i nawet nawet,ale żadna rewelacja wole sobie race sprawic zamiast fontanny :D

Posted

Wlasnie ja wystrzelilem na poczatku zwykla fontanna iskry itd a pozniej takie kulki ale na malutka wysokosc

Posted

Według mnie dobra...W moim przypadku w czasie palenia bardzo duzo dymu było... :smile:

Posted

No rzeczywiscie bardzo duzo dymu

• 2 months later...