zk1959 60 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=9sSbAG5VjyA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Jeśli ktoś nadal nie wie co oznacza montaż ładunków pirotechnicznych w niesprzyjających warunkach... to już wie. Ktoś kto montował shoty widząc pod dobą 800 metrową przepaść musiał być nieźle wprawiony w tym fachu żeby się ogarnąć i zamontować materiały poprawnie. O walorach artystycznych nie będę się wypowiadać bo po tym filmiku nie da się takowych określić, jednakże sama konstrukcja już budzi respekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Tutaj artykuł z filmem w lepszej jakości:http://www.tvn24.pl/-1,1636481,0,1,dubaj-o...,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Pełen szacun dla osób które zakładały materiały pirotechniczne na takiej wysokości.Ten pokaz do otwarcia wierzy Burj Dubai Mnie zaskoczył.10/10 i nie ma co gadać... chciałbym zobaczyć go na żywo :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaFireworkS 0 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Ogromny szacunek,ja bym sie nie odważył pracowac na takiej wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad940 1 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 To zależy jedni to lubią inni nie ja np. lubie chodzić po dachach (radioamator)Mając świadomość że mam zabezpieczenia to czemu by nie wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Ci ludzie co montowali to byli bezpieczniejsi niż Ty stojąc na krześle w domu Pokaz- co tu oceniać po prostu świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 To jest dubaj , a teraz zadłużenie na ogromną sumę, szacunek dla tych ludzi którzy mieli świadomość że mogą zbankrutować ale i tak to zrobili 11/10 Rządowy fundusz inwestycyjny Dubaju bankrutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 głupio piszecie. PRawda jest taka ze miedzy pracą na wysokosci 800m, a pracą na wysokosci 50m wybrałbym tą pierwszą bo w momencie kiedy coś mi się stanie mam dodatkowe kilka sekund zycia. Prawda jest taka ze czy spadniecie z 800m czy z nawet 30m to i tak sie zabijecie i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ci ludzie co to zakładali byli zabezpieczeni i to porządnie na pewno nie wisieli na jednej linie tylko pewnie na 3 więc prawdopodobieństwo że mogli by spaść było niewielkie a po za tym nie robili tego amatorzy tylko ludzie z wielkim doświadczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi